σειρα συννεφων απο αποστολη

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την NTINAEXTREME, 6/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Επαγγελματίας του φόρουμ

καλησπερα, ολοκληρωσα την αποστολη αστραφτερη μαγεια, η οποια στην 8η εργασια εδινε μια σειρα συννεφων, δεν την βρισκω, υπαρχει κατι που την χαρακτηριζει και δεν την βλεπω? ή πρεπει να κανω εγω κατι για να εμφανιστει? ευχαριστω

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,θα μπορούσες να κάνεις μία ανανέωση κι να κοιτάξεις προσεκτικά και να μας ενημερώσεις εάν εξακολουθείς να μη την βλέπεις;

3. NTINAEXTREME

εκανα ανανεωση, αλλα συνεχιζω να μην τη βρισκω, βεβαια εχω αρκετα συννεφα που δεν εχω ενεργοποιησει, και λεω μηπως ειναι καποιο απο αυτα, αλλα οπως παρατηρω δεν εχουν αυξηθει οι σειρες των συννεφων.

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Είσαι σίγουρος/-η πως έψαξες προσεκτικά σε όλες τις σειρές ;
    Οι γραμμές δεν ήταν απαραίτητο να αυξηθούν.
    Επίσης,να σου πω,πως στην σειρά θα πρέπει να βάλεις εσύ τα διακοσμητικά,δε σου έρχεται σαν "πακέτο" δηλαδή η σειρά συμπληρωμένη με τα διακοσμητικά. :)

5. NTINAEXTREME

ναι, τωρα ειμαι σιγουρη, οι κενες σειρες που εχω, αγοραζονται με φιορινια και οι αλλες ,μη ενεροποιημενες ,παρουσιαζουν τα διακοσμητικα που απαιτουνται, τα οποια εγω ή δεν εχω ή δεν τα εχω τοποθετησει.

6. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος/-η ; Την βλέπεις ή όχι την κενή σειρά ;

7. NTINAEXTREME

οχι δεν την βλεπω

8. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Τότε σε παρακαλώ,επικοινώνησε με την υποστήριξη.

9. NTINAEXTREME

οκ.ευχαριστω

10. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Παρακαλώ,καλό σαββατοκύριακο.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.