σγουρομαλλης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sam100, 22/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sam100

sam100 Νέος ειδικός

γεια σας εχω ένα πρόβλημα με το σγουρομαλλη ...στην εφημεριδα δηλαδή στα νεα εχει θα υμαστικο παταω μεσα και μου βγαζει ένα θαυμαστικο στον σγουρομαλλη επειδη σημερα δεν πηρα ακομη δωρο ....αλλα όταν παταω μεσα στον σγουρομαλλη η σελιδα είναι κενη και δεν υπαρχει τιποτα εκτος της επικεφαλιδας "δωρακαθημερινα" γιατι συμβαινει αυτό ??

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

3. sam100

sam100 Νέος ειδικός

συγνωμη αλλα δεν μπορω να το κανω ..ξερω πως εσειςθελετε σε ένα βαθμο να το κανω για να ξερετε αν λυθηκε το θεμα ή παει κατι άλλο στραβα αλλα εγω δεν ασχολουμε με όλα αυτά που μου ειπατε να δω εδώ https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-flash-player.4092/#post-14161 δεν ξερω ...συγνωμη

4. *Kirki*

Πάτησε σε παρακαλώ πάνω στο σύνδεσμο που σου έδωσα.

Θα σου ανοίξει και μετά είναι πολύ εύκολο να κάνεις ότι σου λέει για να λυθεί το πρόβλημα σου.
    Θα δεις πάλι μέσα εκεί έναν άλλο σύνδεσμο, θα τον πατήσεις, θα κάνεις δύο "κλικ" ακόμα και θα καθαρίσεις το cache σου.
    Δεν είναι δύσκολο!

5. sam100

sam100 Νέος ειδικός

το εκανα αλλα εμμενα εκει δεν ειχε τιποτα να καθαρισει όπως πχ στο δειγμα που μου εστειλες ειχε 3 KB τελος παντων ..το εκανα αλλα παλι δεν μου βγαζει τπτ ... παντως σε ευχαριστω για την ιδιαιτερη βοηθεια σ
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    δεν μου βγαζει τιποτα στον σγουρομαλλη

Συγχώνευση δημοσιεύσεων από διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 22/11/16
  6. *Kirki*

Σου δίνω ακόμα ένα βοηθητικό σύνδεσμο για καθαρισμό που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα σου.

Δες εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Διαγραφή-cache-cookies.3981/

Οι καθαρισμοί είναι κάτι που πρέπει να το κάνετε μόνοι σας για να "τρέχει" το παιχνίδι σωστά.
    Δες στο σύνδεσμο που σου δίνω αναλυτικές πληροφορίες ανάλογα τον περιηγητή που έχεις για καθαρισμό στα cookies.

7. sam100

sam100 Νέος ειδικός

Σας υπερ ευχαριστω ..εδωσες λυση στο πρόβλημα μου ...όταν μου εστειλες στην αρχη τον πρωτο συνδεσμο μου φανηκε βουνο αλλα με βοήθησες τοσο ...τοσο πολύ... σε ευχαριστω καιπαλι για την προσωπικη διευκοληνση που μου εκανες ...παντα να πετυχαίνεις τα καλυετρα δεν θα το ξεχασω οτε ..δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω ... καλησπέρα !!!

8. *Kirki*

Παρακαλώ.
    Είμαστε εδώ, όλοι οι συντονιστές, για να βοηθάμε όλους τους παίκτες μας, σε ότι πρόβλημα τους παρουσιάζεται. :)

Καλή συνέχεια να έχεις στο παιχνίδι.

Το πρόβλημα λύθηκε και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.