σγουρομαλης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την lunarossa, 16/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. lunarossa

lunarossa Αρχάριος στο φόρουμ

καλημέρα
    πως μπορω να ανοιξω τα επιπλέον καθημερινα δωρα στο επιπεδο 90?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Αν κατάλαβα την ερώτηση σου καλά, λες για τα δώρα που παίρνουμε καθημερινά από τον σγουρομάλλη? Ένα δώρο μπορούμε να ανοίξουμε τη μέρα. Οταν φτάσεις στο επίπεδό 90 κάποια μέρα θα σου δώσει το κόκκινο κουτί που έχει κάποια έξτρα δώρα

3. lunarossa

ευχαριστω για την απαντηση,
    είμαι ομως στο επιπεδο 90 αρκετες ημερες και κατω από το ροζ κουτι εχει ενα πορτοκαλι κουτι που αναφερει "παρε αυτό το δωρο αυριο.Ο σγουρομαλης σε περιμενει πως και πως"
    Κατι πρεπει να κανω η καποια μερα θα μου δωσει ένα από τα κουτια?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Αυτό που βλέπεις είναι απλά συμβουλή οθόνης και τα γραφικά των δώρων δεν αλλάζουν.

Πάντα μπορείς να πάρεις ενα δώρο καθημερινά, αυτό που είναι δίπλα από την τούρτα.

5. lunarossa

καλημέρα
    δεν εχω καταλαβει τι γινεται με τα επιπλεον δωρα... στο επιπεδο 90 δινονται τυχαια η χρειαζεται να κανω κατι εγω?

6. .*Hazel*.

Καλημέρα
    Σε όλα τα επίπεδα δίνονται τυχαία τα δώρα. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επισκέπτεσαι καθημερινά τον σγουρομάλλη και να ανοίγεις το καθημερινό δώρο που είναι πάνω στο τραπέζι

7. lunarossa

Αυτό γινεται καθημερινα,ειχα όμως την εντυπωση ότι από το επιπεδο 90 θα εχει καποιο επι πλεον δωρο ...
    ευχαριστω για τις διευκρινησεις καλη συνεχεια

8. .*Hazel*.

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.