σβημενα ποστ

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την vickymou, 4/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα,εχω την απορια γιατι σβηστηκε το τελευταιο ποστ μου σαν ασχετο με το θεμα.Ειχε σχολια για το δρωμενο που τρεχει και για το επομενο.Τι ενοχλησε?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Οι κουβεντούλες ανοίγονται για να σχολιάζουν οι παίκτες το κάθε δρώμενο ξεχωριστά και για να μεταφέρονται τα σχόλια των παικτών για το κάθε δρώμενο στην εταιρεία.

Εσύ ποστάρεις ότι δρώμενο παίζεις κάθε φορά και την εξέλιξη του σε λάθος θέμα.
    Θα μεταφερθεί η κουβεντούλα και τα σχόλια για τα κοχύλια στην εταιρεία και μαζί με όλα τα σχόλια θα αναφέρεται ότι η τάδε παίκτρια τέλειωσε τη σειρά του ψαρέματος; Εχει λογική αυτό;

Γι αυτό το λόγο σβήνονται τα ποστ σου και θα συνεχίζουν να σβήνονται όσο συνεχίζεις να ποστάρεις εκτός θέματος.

3. vickymou

vickymou Κόμης

γιατι ?ολοι που το τελειωνουν δεν το αναφερουν?

4. *Kirki*

Κατάλαβες τι σου έγραψα πιο πάνω;
    Δεν έγραψες στην συζήτηση για το ψάρεμα, έγραψες στη συζήτηση για τα κοχύλια. Άλλο δρώμενο το ένα άλλο το άλλο!

Όταν γράψεις στην σωστή συζήτηση δεν θα σου σβηστεί καμία ανάρτηση.
    Οι συμπαίκτες σου που αναφέρουν ότι τέλειωσαν το δρώμενο το αναφέρουν στη σωστή συζήτηση!!!!

5. vickymou

vickymou Κόμης

αβλεψια μου δεν ξαναγραφω ασχετα

6. *Kirki*

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.