ρουνα φασολιας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ, 4/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ

ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ Γνώστης του φόρουμ

Καλη σας μερα.
    Θα ηθελα να μου πειτε, αν υπαρχει καπου ενημερωση για ολα τα σταδια που περιλαμβανει η ρουνα της φασολιας, γιατι απ'οτι ειδα στις Σ.Ε., δεν γινεται εκει καποια αναφορα. Δεν ξερω αν δεν ειδα σωστα, γι'αυτο ζηταω τη βοηθεια σας.
    Ευχαριστω.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
    Το εναέριο λιβάδι ξεκλειδώνει μετά απο ολoκλήρωση αποστολής στην λαχαναγορά.
    Υπάρχει όμως ρούνα με την οποία μπορείς να ξεκλειδώσεις 5 ομάδες συννέφων
    Φυσικά υπάρχουν και συχνές ερωτήσεις για αυτό στο παρακάτω link
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Εναέριο-Λιβάδι.6875/#post-22074

3. ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ

Συγνωμη ισως να μην ημουν εγω σαφης στο ερωτημα μου. Θα σου εξηγησω τι εννοω. Στο δεντρο της σοφιας υπαρχει η ρουνα με τη γραμμη της φασολιας. Εχω ξεκλειδωσει αρκετες σειρες, που δε θυμαμαι ακριβως τη σειρα τους, αλλα δινουν 10 αλατι, 10 ζαχαρη, 5 αρωμα, 1 νυχτεριδα αλβινο και βλεπω το επομενο που ειναι 1 καφε γουρουνι(δεν το εχω ξεκλειδωσει ακομα). Μεχρι εδω η ρουνα μου δειχνει ενεργοποιημενο 4/5. Η ερωτηση μου αφορουσε αυτο ακριβως το σημειο, αν μπορω δηλαδη να δω ποιο ειναι το 5ο βημα. Ελπιζω να βοηθησα με την επεξηγηση μου. Σ'ευχαριστω.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σε αυτή την ερώτηση σου απάντησα και παραπάνω.
    Οι σειρές που μπορείς να ξεκλειδώσεις από την ρούνα είναι πέντε και αναφέρονται αναλυτικά στο Link που σου έδωσα

5. ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ

Χιλια συγνωμη λαθος μου μεγαλο. 1.Μπερδευτηκα απο το 4/5 που ειναι το γουρουνι που δεν πηρα, ενω νομιζα οτι υπαρχει και αλλη σελιδα 2. Δεν προσεξα καλα τη γραμμη της φασολιας με το link που μου εδωσες.
    Σ'ευχαριστω πολυ για την υπομονη σου και την αμεση απαντηση σου.
    Και παλι συγνωμη και καλη συνεχεια. Το θεμα μπορει να κλεισει.

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.