ροζ σχεδιο

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by katerinath, Jan 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

συγνωμη που ενοχλω ειμαι καινουργια εχω ενα προβλημα αγορασα το ροζ σχεδιο κ δεν ξερω πως να το βαλω ειδα οτι πρεπει να παω στις ρυθμισεις πηγα κ δεν εγινε τιποτα τι μπορω να κανω θελω να μου πειτε πως μπορω ευχαριστω.

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Θα πρέπει αν το ενεργοποιήσεις απο τις στανταρ ρυθμίσεις σου εδω και να πατήσεις το ναι:

3. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

συγνωμη κ παλι ετσι το εχω για αυτο το εστειλα δεν κανει τιποτα τι αλλο μπορω να κανω ??

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Θα πατησεις αποθηκευση και θα κάνεις μια ανανέωση. Πες μου αν συνεχιζει το πρόβλημά σου.

5. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

λυπαμαι ειναι ξανα το ιδιο δεν κανει τιποτα ειναι μερες που το εχω ετσι δηλαδη το εικονιδειο να ειναι το σχεδιο φαρμας ροζ κ δεν κανει τιποτα ενω το αγορασα τι μπορω να κανω ξανα?

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το γραφικό του χιονιού;

Αν ναι απενεργοποιησέ το! Θα πας ρυθμίσεις για προχωρημένους και θα πατήσεις το "'οχι"

[​IMG] και μετά αποθήκευση και ανανέωση.

Επίσης να σε ενημερώσω ότι η ροζ φάρμα έχει γραφικό μόνο στη βασική φάρμα και όχι σε όλα τα μέρη.

7. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

το εκανα κ πετυχε σας ευχαριστω παρα πολυ προς το παρον θα απολαυσω το θεμα με το χιονι οσο παει κ θα βαλω μετα το ροζ σχεδιο να στε καλα χιλια ευχαριστω!!!!!

8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.