ροδακινιά xl

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by smacsyl, Jul 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Καλησπερα.Κέρδισα από το ροδάνι μια ροδακινια xl και δεν μπορώ να την τοποθετησω παρα μονο πάνω σε απλή που ήδη έχω.Αν υποθετικά δεν είχα καμία ροδακινιά τι θα έκανα; ρωτάω γιατί εχω την εντύπωση οτι σε κάποια δρώμενα όπου κέρδιζα xl και xxl δεντρα,είτε τα τοποθετούσα κατ'ευθείαν ειτε κερδιζα και τα απλα δεντρα.

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    το ροδάνι δίνει μόνα απλά δέντρα ή μόνο αναβαθμίσεις δέντρων.

3. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Αυτο το ειδα..Η ερωτηση μου ηταν "Αν υποθετικά δεν είχα καμία ροδακινιά τι θα έκανα;"...Διευκρινιζω επειδη το δεντρο (στην αγορα τουλαχιστον),μπορει να αποκτηθει μονο με φιορινια .

4. Unicorn*

Αν, λοιπόν, δεν είχες καμία απλή ροδακινιά τότε η αναβάμιση θα παρέμενε στα υπάρχότα σου μέχρι να αποκτήσεις την απλή ροδάκια με διάφορους άλλους τρόπους στο παιχνίδι (εκτός της αγοράς με φιορίνια) π.χ. το ροδάνι, τον ενοικιαζόμενο φίλο, το δέντρο της σοφίας ή κάποιο event.

5. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Ο λογος που ρώτησα είναι επειδή νωριτερα το εψαξα λιγο και βρηκα το εξής ποστ https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/ροδακινιά-xxl.11328/ και είπα μήπως υπάρχει κάποιο σφάλμα.Αφου δεν υπαρχει και πρέπει να τοποθετηθεί πανω από απλή τότε με έχεις καλύψει.Ευχαριστώ και καλή συνέχεια :)

6. Unicorn*

Παρακαλώ, επίσης καλή συνέχεια.

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.