ρετρο φασολιά

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την daedalus90, 24/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. daedalus90

daedalus90 Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα σας.
    Μου εμφανίζει στο κατάστημα να αγοράσω 3 γραμμές καθώς έχω τις 5 από αυτές που πωλούνται τώρα αλλά σε μια από αυτές που έχω δεν έχω όλα τα διακοσμητικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος τώρα να τα αποκτήσω?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Ο μόνος τρόπος να αποκτήσεις τα διακοσμητικά από σειρά που έχεις ήδη, είναι το δρώμενο "εμπόριο και δώρο".
    Οι σειρές δίνονται μαζί με τα διακοσμητικά σε παίκτες οι οποίοι δεν τα έχουν.

3. daedalus90

Ωραία σας ευχαριστώ. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Διάβασα ορισμένα ποστ που κάποιοι παίκτες είπανε ότι αγοράσανε την χρυσή γραμμή της φασολιάς. Τι ακριβώς είναι αυτή η γραμμή δεν μπορώ να την βρω πουθενά.

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Αναφέρονται στο προηγούμενο event Γιορτή Σεπτεμβρίου που υπήρχαν ως έπαθλο 3 σειρές σύννεφων, απλή, ασημένια και χρυσή. Δεν είναι διαθέσιμες όμως για αγορά.

5. daedalus90

Ευχαριστώ πολύ.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.