π.ε.

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by Kafetzou, Dec 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kafetzou

Kafetzou Μαθητευόμενος στο φόρουμ

απο σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι οι π.ε. των φυτών που μαζεύω είναι πολύ λιγότεροι, δεν
    ξ'ερω αν προέκυψε απο σήμερα, αλλά σας παρακαλώ κοιτάξτε το. ευχαριστώ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους πόντους εμπειρίας από φυτά.
    Μπορείς να μας πεις ακριβώς τι εννοείς με παραδείγματα; Ποιο φυτό σου δίνει λιγότερους π.ε και πόσους;

3. Kafetzou

είχα φυτεμένα απο χθες βράδυ τριαντάφυλλο που το είχα εξευγενίσει, οι πόντοι που μου έδινε ήταν 4 και κάτι, δεν θυμάμαι αρκιβώς. το
    πρωί στη συνέχψεια φύτεψα φράουλα και στην φράουλα μου έδινε πάλι 3 και κάτι δεν θυμάμαι

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

προφανώς κάπου έχει μπερδευτεί. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πήρες 4 π.ε απο τριαντάφυλλο.
    Το τριαντάφυλλο δίνει 95 π.ε σε μεγάλο χωράφι.
    Ο μόνος εξευγενισμός που δίνει παραπάνω π.ε στο τριαντάφυλλο είναι "τροφή για το μυαλό" το οποίο δίνει 11.5% παραπάνω και συνολικά 106.32

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οτι έπαιρνες 4 και κάτι.
    Μήπως μπερδεύτηκες με το εικονίδιο των φυτών που παίρνεις από κάθε χωράφι και όχι τους π.ε?
    Στην παρακάτω εικόνα, στο κόκκινο τετράγωνο βλέπεις τους π.ε και στο πράσινο τετράγωνο τα φυτά που θα πάρεις κατα την συγκομιδη
    .

Τριαντάφυλλο σε μεγάλο χωράφι με εξευγενισμό

Φράουλα σε μεσαίο χωράφι

5. Kafetzou

οντως εγώ μπερδευτηκα, γιατί έβαλα μικρά χωράφια, συγνώμη για την ταλαιπωρία

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.