πόντοι για την βιοτεχνική περιοχή

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την basilikiz, 28/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. basilikiz

basilikiz Ενεργός συντάκτης

καλησπέρα σας!!
    που μπορώ να μάθω πόσους πόντους παίρνω από την παρασκευή προιόντων στο φούρνο μου για να ανεβώ επίπεδο στο φούρνο καθώς επίσης και από την κατανάλωση των προιόντων αυτών για την επέκτασή του?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

3. basilikiz

καλησπέρα σου thumbelina και σ' ευχαριστώ για το λινκ, αλλά το έχω διαβάσει, δεν νομίζω όμως να γράφει κάπου αυτό που ρωτάω, εκτός και αν το γράφει και δεν μπορώ να το εντοπίσω...
    Η απορία μου είναι απο την παρασκευή των προιόντων πόσους πόντους παίρνω για να ανέβω επίπεδο στο φόυρνο καθώς και αν το χρησιμοποιήσω στη δεύτερη επιλογή που είναι για την επεκταση του φούρνου πόσους πόντους κερδίζω στο κάθε προιόν.
    ελπίζω να στο εξηγώ καλά και να καταλαβαίνεις τι εννοώ...

4. -*thumbelina*-

Απο το τρίτο ποστ και μετά θα δεις κατι πινακάκια. Στην τρίτη στήλη αναγράφονται οι πόντοι που θα πάρεις αν παρασκευάσεις τα βιοτεχνικα αγαθά και τους ίδιους πόντους θα πάρεις κι αν τα καταναλώσεις για επέκταση.

5. basilikiz

αα ναι!!! σε ευχαριστώ πολύ, δεν το είχα καταλάβει πως οι πόντοι ήταν για τον φούρνο...
    δεν έχω άλλες απορίες, μπορείς να το κλείσεις

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.