πυγολαμπίδες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την smacsyl, 27/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

καλησπερα και συγνωμη αν ανοιγω θεμα που εχει συζητηθει και σε ακυρο σημειο αλλα εχω να παιξω σχεδον 3 χρονια και εχω ψιλοχαθει...συγκεκριμενα τωρα θελω να ρωτησω πως θα αποκτησω πυγολαμπιδες..οποιος μπει στον κοπο να με βοηθησει (και γινεται) ας μην κλεισει το θεμα γιατι σιγουρα θα χρειαστω γενικη βοηθεια.Ευχαριστω εκ των προτερων :)

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπερα
    Αν εννοείς, πως θα αποκτήσεις το λιβάδι πυγολαμπίδων, μπορείς να το αποκτήσεις από την αποστολή της λαχαναγοράς βραδιά γυναικών και από το ιβεντ , πάρε- δώσε
    Αν εννοείς πυγολαμπίδες , μπορείς να αγοράσεις από τη λαϊκή , στη κατηγορία ζώα

Κανένα θέμα δεν κλείνει και δεν διαγράφεται , όταν είναι στη σωστή ενότητα, έχει το σωστό τίτλο και δεν παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ
    Να επιλέγεις τη σωστή ενότητα για τις ερωτήσεις σου και όλοι οι συντονιστές θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε

3. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Ευχαριστω για το χρονο σου αν και βλεπω οτι εχω πολυ δρομο ακομη μιας και χρειαζομαι προιοντα απο
    π.χ.
    δεντρα που δεν βλεπω στην αγορα η ας πουμε πως θα αποκτησω χρυσες μπανανες...λογικα θα πρεπει να τα ξεκλειδωσω.
    ουτε το λιβαδι για πυγολαμπιδες βλεπω στο ιβεντ αλλα πιστευω να βγει ακρη μολις βρω τα προιοντα που χρειαζεται..θα προσπαθησω να τα πιασω ενα ενα ψαχνωντας τα αναλογα θεματα..και παλι σε ευχαριστω.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ, καλή συνεχεία, για όποια απορία έχεις να μη διαστάσεις να ρωτήσεις στο φόρουμ, να προσέχεις μόνο να ανοίγεις για κάθε απορία διαφορετικό θέμα, στις ενότητες που είναι για βοήθεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Αρέσει στον/ην smacsyl.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.