πρόταση γάμου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 20/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά για την πρόταση γάμου. Επειδή έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάπου που να είναι γραμμένο και πιο παλιά είχαμε κάνει με κάποιο συμπαίκτη αποδοχή της πρότασης αλλά δεν θυμάμαι ούτε τα οφέλη που έχω εγώ, ούτε ο γείτονας και τι πρέπει να κάνω.Υπάρχει κάποιο link που να δείχνει κάτι σχετικό με αυτό το θέμα; Αν είμαι ακόμα με τον παλιό συμπαίκτη (παντρεμένη)που μπορώ να το δω; Μπορώ να αφαιρέσω τον παλιό και να βρω νέο; Πόσες προτάσεις γάμου μπορώ να αποδεχτώ; Μπορώ ταυτόχρονα να έχω χρυσό και ασημένιο; Ευχαριστώ!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα,

Μπορείς να παντρευτείς μόνο έναν συμπαίκτη σου.
    Μπορείς να απομακρύνεις κάποιον που δεν θέλεις και να κάνεις πρόταση γάμου σε κάποιον άλλο.
    Τα πλεονεκτήματα που έχεις είναι : Πάιρνεις Π.Ε από το τόξο που θα λάβεις δώρο οταν κάνεις τον γάμο, από το καθημερινό φιλάκι που μπορεις να ανταλάζεις με τον παίκτη που έχεις παντρευτεί και επίσης πάιρνεις τους διπλάσιους Π.Ε από τον συμπαίκτη σου όταν αυτός ανέβει επίπεδο. Μπορείς να δεις ποιον έχεις παντρευτεί στην μπάρα γειτόνων. Το φόντο του συμπαίκτη σου θα πρέπει να είναι ροζ. Επίσης το όνομα του αναγράφεται στο γαμήλιο τόξο.

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Ευχαριστώ Snorkel, καλή σου μέρα και καλές γιορτές να έχουμε.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε. Καλές γιορτές.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.