πρόσκληση φίλου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 1/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Έχω στείλει πρόσκληση με email σε φίλο. Το έχει παραλάβει αλλά πως μπορεί να εγγραφεί διότι θα στείλω και σε άλλους φίλους για να μπορέσω να πάρω και εγώ και αυτοί κάποιο δώρο. Δεν ξέρει που να γραφτεί για να μην χάσουμε και οι δυο τα έξτρα δώρα.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει μέσω του συνδέσμου που θα υπάρχει στο email το οποίο θα λάβεις ο φίλος σου.
    Απο εκεί θα κατευθυνθεί στην σελίδα εγγραφής.

Έχευ υπόψη σου οτι:
    - Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση η λειτουργια αυτή ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά
    - Η πρόσκληση και η εγγραφή άλλων λογαριασμών του ίδιου παίκτη απαγορεύεται και το σύστημα μας μπλοκάρει αυτόματα τέτοιες εγγραφές.

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Χρόνια πολλά snorkel. Δεν υπήρχε κάποιος σύνδεσμος. Μου έδωσε και το email του για να του πω πως γίνεται αλλά δεν ήξερα τι να κάνει. Και εγώ όταν γράφτηκα έχουν περάσει 5 χρόνια σχεδόν και ούτε που θυμάμε πως γίνεται η διαδικασία για να του εξηγήσω. Δεν έχει γραφτεί ξανά και θέλει να ξεκινήσει να δει πως παίζεται και αν θα του αρέσει θα το συνεχίσει αλλιώς δεν θα παίξει ξανά μου είπε. Και δεν κατάλαβα το τελευταίο που γράφεις : " η πρόσκληση και η εγγραφή άλλων λογαριασμών του ίδιου παίκτη απαγορεύεται". Εμένα μου είπε ότι δεν έχει ξανά παίξει farmerama και δεν έχει τύχει να του κάνουν άλλοι αίτημα. Και επειδή τώρα στις γιορτές συζήταγα και με άλλους φίλους μου είπαν να τους κάνω και σε αυτούς αίτημα, έχω τα email τους αλλά ακόμα δεν έχω κάνει στους υπόλοιπους αίτημα. Άλλων λογαριασμών εννοείς σε άλλα παιχνίδια; Διότι παίζουν κάποια παιχνίδια αλλά δεν ξέρω σε ποια και αν και στο fb ή στον υπολογιστή τους. Το μόνο που έδειχνε στο email του είναι να κάνει την εγγραφή και που έδειχνε ότι το μήνυμα του το έστειλα εγώ και ότι τον χαιρετούσα, κάτι τέτοιο μου είπε, δεν είχε κάποιο link. Και τώρα είναι αργά θα κοιμάται θα επικοινωνήσω αύριο μαζί του αν θέλεις να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο για να σου πω. Εγώ είπα να κάνω σε αυτούς τους φίλους αίτημα διότι εκεί που έχει πρόσκληση φίλου στα δεξιά της φάρμας μου που είναι η μπάρα με τους γείτονες λεει πω αν στείλεις σε κάποιους φίλους σου παίρνεις χτλ και κάποια δώρα. ισχύει αυτό έτσι δεν είναι; ή κάτι έχει αλλάξει; Και αν είναι να ξέρω να τους στείλω μήνυμα ή όχι;

4. -Snorkel-

Φυσικά και υπάρχει σύνδεσμος στο εμαιλ στο κουμπί "Παίξε τώρα δωρέαν"
    Θα πρέπει ο φίλος σου να κάνει εγγραφή μέσω της σελίδας που θα ανοίξει όταν κάνει κλικ στον σύνδεσμο αυτό.
    Δεν γνωρίζω αν θα λάβεις τα δώρα ή όχι καθώς η τελευταία ενημέρωση που είχαμε είναι οτι δεν λειτουργούσε σωστά η πίστωση των δώρων.

Οσο αναφορά το άλλο σημείο, θα πρέπει η εγγραφή και η χρήση του νέου λογαριασμού να μην γίνεται στην δικιά σου σύνδεση Internet.

5. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Ευχαριστώ snorkel. Τον ρώτησα και όντως ακριβώς του έχει βγει αυτό το εικονίδιο. Αλλά δεν ξέρει πως να κάνει την εγγραφή του. Εννοώ θα πρέπει να καταχωρήσει τα στοιχεία του εκεί που λεει παίξε τώρα και μετά θα βάλει τι κωδικό θέλει; Μπορώ να μπω εγώ στο email του να του το ενεργοποιήσω και να συνεχίσει να το παίζει αυτός; Διότι με ρωτάει και δεν ξέρω να του απαντήσω είμαι άσχετη με την τεχνολογία. ή υπάρχει κάτι ή κάπου που να κοιτάξει να το κάνει μόνος του για να μην χρειάζεται να ρωτάει εμένα, διότι δεν είμαι και η κατάλληλη πάνω σε αυτά. Ούτε θυμάμε πως τα είχα κάνει πριν 5 χρόνια. Και τι συμβουλεύεις να μην κάνει ακόμα την εγγραφή του μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με κάποια ανακοινώση σας έτσι ώστε να πάρουμε και οι δυο τα δώρα; ευχαριστώ!!

6. -Snorkel-

Θα πατήσει εκεί που σου έδειξα στην προηγούμενη ανάρτηση

Μετά θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία που θέλει στο πεδίο που σου εχω επισημάνει με κόκκινο και μετά να πατήσει το "Παίξε δωρέαν"

7. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Σε ευχαριστώ snorkel για την βοήθεια θα του το πω. Καλη χρονιά να έχουμε και καλή συνέχεια

8. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή χρονιά και σε σένα.

Το θέμα απατήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.