πρόβλημα

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την sakiragiza, 9/7/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. sakiragiza

  sakiragiza Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  αυτο που έχετε και υποστηρίξει με ξεπερνάει! αυτή τη στιγμή εγώ πρέπει να απόδειξω ότι δεν είμαι ελέφαντας δυστυχώς για μένα δε μπορώ να το κάνω.....!!!!! έχω στείλει ότι μου ζήτησαν απο την υποστήριξη οοοολα μου τα στοιχεια για να δουν το πρόβλημα με τα φιορινια που δεν μου πιστωθηκαν, τωρα μου ζητανε λογαριασμούς κι αλλά διάφορα που δεν τα έχω γιατί έχω καρτοπρογραμμα! Και δεν ξέρω και τον τρόπο και που να τα στειλω!!!!Μηπως μας κοροιδευουν!?
   
 2. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Καλησπέρα

  καταρχήν θα σε παρακαλέσω να μην είσαι τόσο επιθετικός/η και δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεσαι έτσι. Η συμπεριφορά αυτή επαναλαμβάνεται σε κάθε έντυπο επικοινωνίας και δεν είναι αποδεχτή.
  Αν θέλεις να σου συμπεριφέρονται με σεβασμό, τότε θα πρέπει και εσύ να σέβεσαι τους υπόλοιπους.

  Δεν θα σου απαντήσω στο ίδιο ύφος αλλά θα είμαι ευγενικιά όσο μπορώ.

  Δεν σε κοριδεύει κανείς. Σήμερα ενημερωθήκαμε οτι υπάρχει πρόβλημα με τον Provider και η Bigpoint δεν λαμβάνει εντολή οτι εστάλει κάποιο SMS και άρα δεν μπορεί να πιστώσει τα Φιορίνια.
  Αρά εφόσον δεν έχουμε μαντικές ικανότητες, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος έστειλε SMS για να λάβει τα φιορίνια του.
  Επίσης η υποστήριξη δεν πιστώνει Φιορίνια σε όποιον απλά αναφέρει οτι αγόρασε γιατί και εγώ μπορώ να πω οτι αγόρασα 100 SMS και να απαιτήσω να μου πιστώσουν φιορίνια.

  Άρα όπως καταλαβαίνεις είναι πάρα πολύ λογικό να σου ζητάει η υποστήριξη τα αποδεικτικά στοιχεία.
  Η μη ικανότητα σου να τα παρέχεις δεν σου δίνει το δικαίωμα να εκφράζεσαι με αυτό το τρόπο.

  Όπως μάλιστα είπες έχεις λάβει πολλές φορές φιορίνια και δεν είχες πρόβλημα. Προέκυψε ένα πρόβλημα αυτή την φορά. Οπότε και πάλι δεν έχεις δικαίωμα να εκφράζεσαι έτσι.

  Ο πάροχος εργάζεται να διορθώσει το πρόβλημα και θα λάβεις τα Φιορίνια είτε όταν αποκατασταθεί το πρόβλημα και έρθει η εντολή πίστωσης ή αν βιάζεσαι να στείλεις τις αποδείξεις. Αν πας σε ένα κατάστημα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, θα λάβεις την απόδειξη σε 5 λεπτά.
   
 3. sakiragiza

  sakiragiza Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  καταρχήν δεν είμαι επιθετική είμαι ειλικρινης! Δεύτερον έχω κάθε λόγο να μιλαω ετσι γιατί όσες φορές επικοινωνισα με την υποστήριξη δεν με βοήθησαν ποτέ και με βγαλανε και ψευτρα! όπως και τώρα που εσύ προσπαθεις να μου πεις οτι σου λεω ψέματα για να μου πιστωσετε τζαμπα φιορινια και με αποκαλύπτεις και ανικανη! πιστεψε με δεν θα πεσω τοσο χαμηλα για 5 ευρω...!
   
 4. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Δεν σε είπε κανείς ψεύτρα ούτε ανίκανη και είναι κρίμα να μας κατηγορείς έτσι ενώ προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε.

  Το θέμα κλείνει καθώς ο συντάκτης αρνείται να συμπεριφερθεί όπως ορίζουν οι κανόνες.
   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.