πρόβλημα τοποθέτησης δέντρου στην κοιλάδα εντελβάις

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την skgskg, 12/1/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skgskg

skgskg Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε γιατί όταν παίζω από κινητό δεν μπορώ να τοποθετήσω όλα τα δέντρα στην κοιλάδα εντελβάις. Σήμερα το πρωί προσπαθούσα να βάλω ένα δέντρο αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Δείτε τη φάρμα μου το έχω κενό για να σας δείξω τι εννοώ. Μόνο από κινητό έχω αυτό το πρόβλημα. Το id μου είναι 14793098. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Δεν είναι πρόβλημα αυτό.
    Απλά το παιχνίδι δεν είναι σχεδιασμένο για κινητό και γιαυτό δεν δουλεύει καλά εκεί.

3. skgskg

skgskg Επιβλέπων του φόρουμ

Και άλλη φορά το έχω παρατηρήσει στη φάρμα θέλοντας να τοποθετήσω ένα απλό χωράφι. Κρίμα γιατί αν κόβω το δέντρο από το κινητό δεν θα μπορώ να τοποθετήσω καινούργιο. Άρα δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τοποθετώ σε αυτή τη θέση δέντρο.

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Ο τρόπος είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις από το κινητό, να το κάνεις από τον υπολογιστή.
    Το παιχνίδι είναι για υπολογιστή.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.