πρόβλημα στο πάρε-δώσε

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την geoka9, 29/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

ενώ έχω 3 κουφοξυλιές στα υπάρχοντα δεν μπορώ να τις ανταλάξω, τι κάνω λάθος. Στην οθόνη που ανοίγει ειναι απενεργοποιημενο το κουμπί με τα βελάκια

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ορισμένα δέντρα που δεν είχαν παλαιότερα αναβάθμιση
    και δεν μπορείτε να τα ανταλλάξετε .Το έχουμε προωθήσει και αναμένουμε την επίλυση .

3. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

μα ούτε η κουφοξυλιά ούτε το πουπουλόδεντρο ειχαν ή έχουν αναβάθμιση, τουλάχιστον έτσι νομίζω

4. *Persa*

Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένος ?

Έχεις τις απαιτούμενες άδειες ανταλλαγής?
    Έχεις τα δέντρα στην μπάρα σου ?Αν τα έχεις στο χωράφι δεν μπορείς να τα ανταλλάξεις.

5. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

'εχω τρεις κουφοξυλιες στα υπάρχοντα μου, θέλω να ανταλλαξω τη μια με ενα πουπουλοδεντρο. Είναι στην 25η σελιδα όταν επιλεξεις να φαινονται μόνο τα δεντρα

6. *Persa*

Σου ανέφερα και πιο πάνω πως δέντρα που στο παρελθόν δεν είχαν αναβαθμίσεις δεν ανταλλάσονται .
    Υπάρχει πρόβλημα προσωρινά.
    Οι κουφοξυλιές είναι μέσα σ' αυτά τα δέντρα .
    Αναμένουμε την επίλυση από το τεχνικό τμήμα .

7. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

οκ, ευχαριστώ

8. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.