πρόβλημα στους σταβλους εκτροφής

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την AgrotisMonosPsaxnei!, 24/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. AgrotisMonosPsaxnei!

AgrotisMonosPsaxnei! Αρχάριος στο φόρουμ

Δυσκολεύομαι να ξεκινησω εκτροφες στους σταβλους εκτροφης. Το παραθυρο κλεινει μόνο του πριν ολοκληρώσω τις ενεργειες που θέλω (χωρις να βγάλω το ποντίκι έξω από το πλαίσιό του). Ξεκινώ δηλαδή να επιλέγω τα ζώα και την ώρα που κάνω κλικ το παράθυρο κλείνει. Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν απο αρκετό καιρό αλλα του έδωσα χρόνο μήπως τυχον ήταν γενικό και το επιλύνατε στο μεταξύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αρέσει στον/ην misirli.
  2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,
    κάνε έναν καθαρισμό cookies και cache σε παρακαλώ και πες μας εάν το πρόβλημα σου συνεχίζει.

3. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπερα
    συγνωμη που γραφω εδω, αλλα να μην ανοιξω το ιδιο θεμα. το ιδιο προβλημα εχω και εγω και ειναι πολυ εκνευριστικο. μπορει να ανοιξω την ιδια εκτροφη 2,3 φορες πριν το πετυχω.
    νομιζω οτι αυτο συμβαινει στο chrome, γιατι στο mozzila δεν ειχα προβλημα

Τελευταία επεξεργασία: 24/4/15
    Αρέσει στους ΔΩΡΑ και misirli.
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το πρόβλημα είναι γνωστό και εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείτε Chrome. Μπορείτε να δοκιμάσετε απο άλλον browser.

5. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημερα, ευχαριστω πολυ και συγνωμη που μπηκα εμβολιμα.

Αρέσει στον/ην ΔΩΡΑ.
  6. AgrotisMonosPsaxnei!

AgrotisMonosPsaxnei! Αρχάριος στο φόρουμ

έκανα εκκαθαριση των cookies και cache, αλλα δεν διορθωθηκε

7. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Δοκίμασε απο άλλον browser.