πρόβλημα στις ανταλλαγές

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την graganta, 28/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Στην αναζήτηση προσφορών, ενώ έχω άδεια και αυτό που ζητάει στα υπάρχοντά μου[συγκεκριμένα φυστικιά και κουφοξυλιά], μου βγάζει γκρι την επιλογή ολοκλήρωσης της ανταλλαγής.
    ID 50337308

Αρέσει στον/ην billgab.
  2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα .

Το πρόβλημα είναι γνωστό για την φιστικιά και το έχουμε προωθήσει.

3. graganta

Ευχαριστώ, αλλά τις προσφορές τις έχασα. Μάλλον δε συμβαίνει σε όλους.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω αλλά επειδή το πρόβλημα είναι τεχνικό , προφανώς θα είναι δύσκολο.

Στο layer των προσφορών υπάρχουν δύο ίδια δέντρα για μερικά απο αυτά, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω screenshot, την κουφοξυλια.

Αυτή που έχω σημειώσει με πράσινο τετράγωνο είναι η κουφοξυλιά που υπάρχει στο παιχνίδι και υπάρχει στην μπάρα μας.
    Αυτή η κουφοξυλιά που είναι στο κόκκινο τετράγωνο είναι αντικείμενο που δεν υπάρχει πλέον στο παιχνίδι (είναι οι παλίες κουφοξυλιές που δεν μπορούν να δεχθούν αναβαθμίσεις)

Αν κάποιος παίκτης βάλει προσφορά και ζητήσει την κόκκινη κουφοξυλιά, τότε κανένας άλλος παίκτης δεν μπορεί να αποδεχτεί αυτή την προσφορά, αφού στην ουσία δεν υπάρχει αυτό το δέντρο.
    Για το λόγο αυτό, εσύ δεν μπορείς να δεχθείς αυτή την προσφορά αφού δεν διαθέτεις αυτό το δέντρο όπως και κανείς άλλος παίκτης.

5. graganta

Αν γινόταν το αντίθετο,θα το καταλάβαινα.Δηλαδή αν ένας παλιός παίκτης πρόσφερε την παλιά κουφοξυλιά, που είχε ξεμείνει στα υπάρχοντά του. Αλλά όταν ζητάμε κάτι, δε διαλέγουμε απο τα υπάρχοντά μας, αλλά απο layer του παιχνιδιού.Πως γίνεται λοιπόν να μας βγάζει ένα δέντρο που δεν υπάρχει πια;

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Η παλιά κουφοξυλιά ΔΕΝ υπάρχει πλέον στο παιχνίδι σε κανέναν παίκτη.
    Οταν μπήκαν οι αναβαθμίσεις, έτρεξε script και αυτόματα όλες τα παλιά δεντρά αλλάχθηκαν στα νέα.

Δυστυχώς τα δέντρα αυτά παρέμειναν στο layer των ανταλλαγών. Έχουμε προωθήσει το πρόβλημα και θα διορθωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Καμία ανταλλαγή με τα παλιά δέντρα δεν είναι εφικτή.

7. graganta

Εντάξει.Ευχαριστώ για τη λεπτομερή απάντηση.

8. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε .
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι σου .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.