πρόβλημα πληρωμής και δενδρύλλια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την mariannvo, 15/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mariannvo

mariannvo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είχα κι εγώ πρόβλημα το ΣΚ με την πίστωση φιορινιών μετά από αγορά μέσω paypall και δυστυχώς λόγω αυτού δεν μπορεσα να αγοράσω δενρύλλια.
    Όμως θέλω να εκφράσω παράπονο γιατί έχω αγοράσει πάρα πολλά δέντρα και συνεχώς παίρνω τα ίδια. Καταλαβαίνω ότι είναι τυχαίο το αποτέλεσμα του δέντρου που θα προκύψει αλλά έχω:14 ροδιές, 12 βραζιλιάνικες καρυδιές, 10 αστερόδεντρα και 9 φυστικιές!!! εκτός από τα κανονικά που μπορώ και να τα αγοράσω. Έλεος δηλαδή, βλέπω τις αποστολές και δεν μπορώ να συμμετέχω. Ειδικά το βοτανολόγιο έχει από το 2ο βήμα σπάνια (για μένα τουλαχιστον) δέντρα.
    Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι θα μπορούσα να κάνω εκτός από το να ξηλώνομαι επί ματαίω?
    Ευχαριστώ πολύ.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Χριστός Ανέστη.

Δυστυχώς δεν καταλαβα πως μπορουμε να σε βοηθήσουμε και ποια είναι η ερώτηση σου.
    Μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος-η ωστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε;

3. mariannvo

Κατ΄αρχήν εξέφρασα παράπονο. Επίσης θα ήθελα αν είναι δυνατόν να επαναληφθεί η δυνατότητα αγοράς δενδρυλίων διότι λόγω του προβλήματος με τις πληρωμές δεν πρόλαβα να αγοράσω. Τώρα αν υπάρχει και μια λογική εξήγηση για το πως γίνεται να αγοράζω 20 δενδρύλια και να πάρω μόνο ένα δέντρο που δεν είχα, θα ήταν ιδανικά. Ευχαριστώ πολύ.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Τα μυστηριώδη δενδρύλλια είναι ένα δρώμενο που επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
    Οπότε σίγουρα θα επαναληφθεί.
    Όσον αφορά τα δενδρύλλια είναι καθαρά θέμα τύχης το τι δέντρο θα πετύχεις.
    Μπορεί να πάρεις 10 ή 20 δέντρα και να σου τύχει ένα δέντρο που δεν έχεις, μπορεί όμως να πάρεις και περισσότερα και να μην γίνει αυτό.

5. mariannvo

Ok thanks!

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.