πρόβλημα με xl δέντρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την geoka9, 19/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

καλημέρα,
    κέρδισα μια μουσμουλιά xxl το σκ και ήταν στο χωράφι μου κανονικά. Την διέγραψα γιατι ήθελα να την τοποθετήσω κάπου αλλού και τώρα δεν με αφήνει να την βάλω πουθενά. Το ίδιο έχω πάθει και με ενα γιαπωνέζικο σφενδάμι xl που το είχα διαγράψει για να το έχω στην αποθήκη για το πάρε - δώσε και τώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Το id είναι 34022648

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Τα χλ και τα χχλ που κέρδισες αν τα διαγράψεις μετά πρέπει να τα τοποθετήσεις πάνω σε απλά δέντρα

3. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

μα αυτά τα δέντρα τα κέρδισα και τώρα δεν έχω τα απλά για να τα τοποθετήσω πάνω. Είναι άδικο. Έδωσα τα φιορίνια και ουσιαστικά δεν πήρα κάτι. Θα έπρεπε τουλάχιστον να βγαίνει ενα προειδοποιητικό μήνυμα όταν πας να τα διαγράψεις όπως στα χωράφια που ειναι καλλιεργημένα.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν παίρνεις ένα δέντρο με αναβάθμιση, όταν το διαγράφεις παίρνεις και το απλό και την αναβαθμισή του ξεχωριστά. Σιγουρέψου οτι βλέπεις τη καρτέλα που γράφει Ολα και όχι την καρτέλα που γράφει Αναβαθμίσεις.

5. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

στην μουσμουλιά το βλέπω το απλό, έχεις δίκιο, στο γιαπωνέζικο σφενδάμι όχι.

6. -*thumbelina*-

Μήπως το γιαπωνέζικο σφενδάμι το έχεις τοποθετημένο στη φάρμα σου και βλέπεις μόνο την αναβάθμιση στη μπάρα;

7. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

στην φάρμα μου έχω ενα γιαπωνέζικο σφενδάμι XXL, όχι απλό

8. -*thumbelina*-

Καλημέρα. Στις 02.10.2015, 12:10:54 το αντάλλαξες στο πάρε δώσε για μια κιτρέα μηδική.

9. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

το έβαλα για ανταλλαγή αλλά δεν το διάλεξε κάποιος οπότε μου έμεινε στην αποθήκη, για αυτο και προσπάθησα χτες να το τοποθετησω πάλι στο χωράφι

10. -*thumbelina*-

Όπως σου είπα και πρίν, η ανταλλαγή έγινε και έλαβες την κιτρέα μηδική δίνοντας το γιαπωνέζικο σφενδάμι.

11. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

μα δεν έχω κιτρική μηδέα ούτε στο χωράφι ούτε στην αποθήκη

12. -*thumbelina*-

Η κιτρέα μηδική είναι δέντρο του νησιού και βρίσκεται στα υπάρχοντα σου.

13. geoka9

geoka9 Νέος ειδικός

Δικό μου λάθος. Δεν είχα καταλάβει οτι είναι δέντρο του νησιού.
    Ευχαριστώ για την βοήθεια

14. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.