πρόβλημα με το εξευγενισμένο τριαντάφυλλο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την georgia469, 5/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

καλησπέρα σας
    διαβάζω από άλλος συναγρότες μου πως το εξευγενισμένο τριαντάφυλλο γίνεται αμέσως
    εχω κανει το σωστό εξευγενισμό αλλά σε μένα δεν μηδενίζεται ο χρόνος κάνει 1,30h περίπου
    ενεργοποιώ και την σειρά με τα λουλουδια (λουπινο κ.τ.λ)
    σας ενημερώνω ότι δεν έχω την σειρά του κάστανου
    παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε τι κάνω λάθος ?

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,
    προφανώς δεν έχεις ενεργοποιημένα τα ίδια μπόνους με τους συμπαίχτες σου. Αυτά μπορεί να είναι είτε βιοτεχνικά,είτε η ρούνα στο δέντρο είτε όπως λες και μόνη σου,η σειρά στην φασολιά.
    Επίσης μετράει και το αν τα φυτεύεις σε κανονικά ή άνετα χωράφια.

3. georgia469

τα μπόνους που έχω βάλει είναι αυτά και από ότι είδα είναι τα σωστά
    έχω και την ρούνα ενεργοποιημένη όλα εκτός απο τη σειρά κάστανου , όπως είπα
    τα βιοτεχνικά πάντα βάζω τα σωστά τα βλέπω πάντα από τον πίνακα της
    evieva τα έχει πολύ αναλυτικά
    δηλ η σειρά του κάστανου μηδενίζει τον χρόνο και χωρίς αυτή κάνει 1,30h?
    και φυτεύω σε άνετα χωράφια

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Εκτός απο τα παραπάνω bonus θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις χριστουγεννιάτικο στόλεν και λευκή αγνότητα.

Η ώρα παραγωγής του τριαντάφυλλου με νερό, λιπάσματα και τα bonus του εξευγενισμού είναι 1:30.

Η ώρα παραγωγής με όλα τα παραπάνω και χρήση στόλεν και λευκής αγνότητας είναι 00:07

Οι υπολογισμοί είναι χωρίς ενεργοποίηση της σειράς Θερισμού 2014 και χωρίς την ενεργοποίηση της σειράς απά τα λουλούδια των πάρτι εισιτηρίων.
    Με χρήση των δύο αυτών σειρών, ο χρόνος μειώνεται περισσότερο εωώς και μηδενίζεται.

5. georgia469

καλησπέρα κ. Snorkel βεβαίως και χρησιμοποιώ αυτά τα βιοτεχνικά σας είπα χρησιμοποιώ τον πίνακα της evieva
    και πάλι μου δίνει 1.30 h
    λοιπόν μόλις τελειώσω το ιβέντ θα βάλω τριαντάφυλλα και θα σας ενοχλήσω πάλι
    τώρα κλείστε το θέμα
    ευχαριστώ καλό απόγευμα

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό εφόσον δεν έχεις καλυφθεί με τις απαντήσεις μας.

Θα περιμένουμε να μας δώσεις το ID σου όταν έχεις ακολουθήσει όλα τα βήματα σωστά και έχεις λανθασμένο χρόνο ώστε να το ελέγξουμε.

7. georgia469

ευχαριστώ θα το κάνω μόλις τελειώσω το ιβέντ

8. georgia469

καλημέρα σας
    επιστρέφω να σας δώσω το ΙD 49023278
    νομίζω πως έχω βάλει τα σωστά αλλά οι χρόνοι δεν μηδενίζονται
    δείτε τι λάθος κάνω
    ευχαριστώ
    σε άνετο χωράφι μου δείχνει 32 ' και σε απλό 7'

Τελευταία επεξεργασία: 8/6/15
  9. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Αυτοί είναι οι σωστοί χρόνοι για το εξευγενισμένο τριαντάφυλλο σε άνετα χωράφια και απλά χωράφια αντίστοιχα, με τα μπόνους του εξευγενισμού και τα ανάλογα βιοτεχνικά, λευκή αγνότητα και στόλεν. Για να μηδενιστεί ο χρόνος θα πρέπει να έχεις την σειρά συννέφων με τα καστανάκια. Την έχεις αυτή τη σειρά;

10. georgia469

οχι δεν την εχω αυτή την σειρά
    εχω την σειρά με τα λουλούδια μόνο
    άλλωστε το έχω πει
    ευχαριστώ πολύ
    το συμπέρασμα είναι ότι οι χρόνοι δεν μηδενίζονται αν δεν έχουμε τον καστανα
    καλή σας μέρα

11. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Για να μηδενιστεί ο χρόνος θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την σειρά με τα καστανάκια.

Καλή σου μέρα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.