πρόβλημα με τις φωτογραφίες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την georgia469, 3/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

καλησπέρα σας
    πριν από λίγο διαπίστωσα πως κάποιες φωτογραφίες που ανέβασα με τα επίπεδα της φάρμας μου
    δεν φαινόντουσαν , όπως και άλλων συμπαιχτών μου
    πάντα χρησιμοποιώ τον ίδιο τρόπο και το ίδιο πρόγραμμα και δεν είχα κανένα πρόβλημα
    έχετε αλλάξει κάτι ?
    ευχαριστώ
    καλό σας βράδυ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Σε ποιες φωτογραφίες αναφέρεσαι;
    Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο θέμα με την κατάταξη. Ολες οι φωτογραφίες είναι φανερές.

3. georgia469

Καλημέρα κ. Χαρά
    όπως θα είδατε τις ξανανέβασα πάλι
    αν προσέξετε και άλλες αναρτήσεις μου στη γωνιά των αγροτών υπήρχε πρόβλημα και τις διέγραψα γιατί δεν φαινόταν έκανα επεξεργασία χθες το βράδυ
    παρατήρησα ότι υπάρχει και σε άλλους παίχτες
    θα ήθελα να μου πείτε τι ακριβώς συμβαίνει
    ευχαριστώ

4. -Snorkel-

Για λόγους ασφαλείας, οι φωτογραφίες που ανεβάζεται, ανεβαίνουν πρώτα στους server της bigpoint. Οπως φαίνεται, τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει υπερφόρτωση από τις πολλές φωτογραφίες που ανεβάζεται και κάποια στιγμή δεν εμφανίζονται. Το πρόβλημα έχει προωθηθεί αλλά δεν υπάρχει λύση εκτός να περιορίσετε την χρήση εικόνων.

Σας έχουμε επισημάνει άπειρες φορές να μην ανεβάζετε άσκοπες φωτογραφίες. Προσωπικά κρίνω άσκοπο να βλέπω 100 καφέδες κάθε πρωί και 100 φαγητά ημερησίως. Νομίζω ολοι μας είμαστε σε θέση να γράφουμε μηνύματα με νόημα και δεν χρειάζεται να βάζουμε 10 καφέδες και 50 κουλουράκια για να πούμε μια καλημέρα.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψες τα μηνύματα σου. Προτού να διαγράψεις τα μηνύματα σου, σκέφτηκες οτι οι αναρτήσεις των συμπαικτών σου θα φαίνονται "ξεκαρφωτες" και θα φαίνεται οτι οι συμπαίκτες σου παραμιλούν;

5. georgia469

κ.Χαρά δεν διέγραψα κανένα μήνυμα μόνο την εικόνα με τον Σεπτέμβριο που δεν φαινόταν έσβησα , το γραπτό μήνυμα παρέμεινε post 2766 στο στέκι των αγροτών

6. -Snorkel-

Στο παραπάνω πόστ είπες οτι τις διέγραψες ;)

Οπως είδα στις αναρτήσεις σου χρησιμοποιείς λάθος link και για αυτό δεν φαίνονται οι εικόνες.

Οπως έχουμε ξαναπεί, χρησιμοποιούμε μόνο το ένα link και δεν βάζουμε διπλά Link

Αρέσει στον/ην LILA413.
  7. georgia469

ενοούσα ότι διέγραψα την φωτογραφία και όχι όλη την ανάρτηση , λάθος μου που δεν το διευκρίνισα

συγνώμη κ. Χαρά αλλά δεν σας κατάλαβα ,τι εννοείτε ότι χρησιμοποιώ λάθος link?
    μήπως μπορείτε να μου το εξηγήσετε για να καταλάβω ? και όπως είπα χρησιμοποιώ τον ίδιο τροπο και το
    πρόγραμμα για να ανεβάζω φωτογραφίες, δεν άλλαξα κάτι τώρα
    ζητώ και πάλι συγνώμη για την άγνοιά μου
    ευχαριστώ

Αρέσει στον/ην LILA413.
  8. -Snorkel-

Μπορείς να δεις το screenshot κα θα καταλάβεις ;)
    Η ερώτηση είνα άσχετη με το παιχνίδι και το θέμα πρέπει ν κλείσει.

Καλή συνέχεια

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.