πρόβλημα με πάγκο λαϊκης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την spmich, 26/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. spmich

spmich Αρχάριος στο φόρουμ

καλημερα σε ολους μολις παρατήρησα ότι ενώ εμφανίζεται να έχουν πουληθεί τα ζώα εκτροφής που είχα στον πάγκο της λαικής μου δεν έχω παραλάβει τα απαιτούμενα χορτοτάληρα σύμφωνα με την αξία πώλησης τους. Παρακαλώ όπως επιλυφθείτε του θέματος , τσεκάρετε το και οι υπόλοιποι.

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Σε παρακαλώ κάνε μια ανανέωση και ξαναδές αν εχουν πιστωθεί τα χορτοτάλιρα σου.

Θα σου υπενθυμίσω ότι απαγορεύεται να γραφεις με διαφορετικούς λογαριασμούς στο φορουμ και αποτελεί λογος αποκλεισμού απο αυτό.

3. spmich

spmich Αρχάριος στο φόρουμ

καλημερα και παλι στο παιχνιδι εχουμε λογαριασμο εγω και η γυναικα μου και εχουμε ενα pc ,δεν γνωριζα τον σχετικο κανονα ,οσο για την ανανεωση το εκανα αλλα τιποτα .Ευχαριστω

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Είσαι σίγουρος ότι έχουν πωληθεί; Μήπως πέρασε το χρονικό διάστημα των 7 ημερών και έχουν επιστραφεί στον αχυρώνα σου; Δεν υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα.

5. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Δεν υπάρχει ανταπάντηση απ τον συντάκτη του θέματος και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.