πρόβλημα με ιβεντ

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by georgia469, Apr 12, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

καλημέρα σας
    επειδή έχω μπερδευτεί με τις πόρτες που πρέπει να ανοίξω ,
    μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε τη διαδικασία
    ξεκίνησα να ανοίγω την πόρτα από την πρώτη πύλη μόλις γινόταν πράσινη
    έχω φτάσει στην πόρτα με τα 4 κλειδιά και δεν ξέρω τι να κάνω με τις άλλες ,νομίζω πως τα έχω κάνει σαλάτα
    διαβάζω και ξαναδιαβάζω τις Σ.Ε και δεν βγάζω άκρη
    πιστεύω πως κάτι δεν κάνω σωστά
    ευχαριστώ πολύ

kikijimy likes this.
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα σου ακριβώς αλλά σε γενικές γραμμές να σου πω ότι, το δρώμενο αυτό λειτουργεί με κλειδιά που ανοίγουν πόρτες. Τα κλειδιά τα κατασκευάζεις (τετράγωνα) ή τα τυχαίνεις (παραδίδοντας πάντα τα υλικά που ζητάνε τα κλειδιά, φυτά και αναδυόμενα), εσύ.
    Αριστερά στην οθόνη του δρώμενου βλέπεις τον αριθμό απ τα κλειδιά.
    Τετράγωνα στρογγυλά κτλ.
    Σε κάθε δωμάτιο που μπαίνεις έχει 3 πόρτες με διαφορετικά έπαθλα.
    Επιλέγεις ποια πόρτα θέλεις, κοιτάς να έχεις τα διαθέσιμα κλειδιά, την ανοίγεις και περνάς στο επόμενο δωμάτιο.
    Όταν φτάσεις στο 6 δωμάτιο ξαναρχίζεις απ την αρχή.
    Τώρα θα έχεις τις 2 υπόλοιπες πόρτες να επιλέξεις ποια θέλεις, μέχρι να ξαναφτάσεις στο τελευταίο δωμάτιο με τον αριθμό 6.
    Άλλη μία φορά απ την αρχή, με την τελευταία πόρτα και μόλις φτάσεις στο δωμάτιο 6 τερματίζεις το δρώμενο.

3. georgia469

κ. Κίρκι είμαι εδώ
    ανοίγω τα δωμάτια από την πρώτη πύλη ,
    τις άλλες πύλες δεν τις έχω ανοίξει και βλέπω να αλλάζουν και εκεί οι πόρτες
    δηλ. αλλάζουν τα κλειδιά και εκεί

4. *Kirki*

Η πρώτη πύλη έχει το "άνοιξε" πράσινο γιατί έχεις όλα τα κλειδιά που απαιτούνται για να ανοίξει, διαθέσιμα. Και άρα μπορείς να την ανοίξεις.
    Οι άλλες δύο πύλες δεν έχουν στρογγυλά κλειδιά. Το "Ανοιξε " είναι γκρι. Δώσε τα ανάλογα φυτά και αναδυόμενα, μήπως και πάρεις στρογγυλό κλειδί να μπορέσεις να ανοίξεις μια απ΄τις άλλες πύλες, αντί της πρώτης, εάν το επιθυμείς.
    Τα κλειδιά μπαίνουν εκεί για να σου δείξουν ότι είναι διαθέσιμα, αν εσύ δεν επιλέξεις την δεύτερη ή την τρίτη πύλη, περνώντας στο επόμενο δωμάτιο, θα τα ξανά δεις τα κλειδιά αυτά και θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο άλλο δωμάτιο.

5. georgia469

από την δεύτερη και τρίτη πύλη δεν έχω ανοίξει κανένα δωμάτιο ούτε το πρώτο,ούτε το δεύτερο ,ούτε το τρίτο
    θα ξαναγυρίσω να τα ανοίξω ή τα έχασα ?

6. *Kirki*

Δεν έχεις καταλάβει ποιες είναι οι πύλες ποια τα δωμάτια και ποια τα κλειδιά.
    Δες το παρακάτω σε παρακαλώ:

Τα κόκκινα βελάκια είναι τα κλειδιά. Βλέπεις είναι στρογγυλά και κυματιστά κτλ.
    Το πράσινο πλαίσιο είναι η πύλη. Επιλέγεις μία απ τις 3 αρχικα, μετά μία απ τις 2 όταν ξεκίνησεις πάλι απ την αρχή, αφού έχεις τα κλειδιά φυσικά.
    Και το μωβ πλαίσιο είναι το δωμάτιο. Το οποίο μόλις ξεκλειδώσεις την πύλη που επιθυμείς πας στο παρακάτω δωμάτιο, το οποίο με τη σειρά του έχει 3 νέες πύλες.

*mava* likes this.
  7. georgia469

πριν από λίγο παρέδωσα κλειδιά και συνέβη αυτό χάθηκε η πρώτη πύλη δηλ. την τελείωσα και συνεχίζω με τις υπόλοιπες ?

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Πάμε πάλι απο την αρχή γιατι φαίνεται οτι έχεις μπερδευτεί πάρα πολύ.

Η πρώτη πύλη έχει εξαφανιστεί γιατι την άνοιξες ήδη στο 1ο γύρο και έχεις πάρει το αυτοκόλλητο.

Τώρα εισαι και πάλι στο 1ο δωμάτιο.

Μπορείς να δεις σε ποιο δωμάτιο είσαι κάτω δεξιά.

Το δωμάτιο 1 έχει 3 πύλες.

1η πύλη : ζητάει 2 τετράγωνα κλειδιά και δίνει 1 αυτοκόλλητο (το έχεις πάρει ήδη)
    2η πύλη : ζητάει 1 στρογγυλό και 1 κυματιστό κλειδί και δίνει 2 τσάτνι
    3η πύλη : ζητάει 1 τρίγωνο κλειδί και 1 κυματιστό κλειδί και δίνει 30 τούρμπο λίπασμα της ζωζώς.

Αυτή την στιγμή έχεις 2 στρογγυλά κλειδιά, 2 κυματιστά κλειδιά και 2 τετράγωνα κλειδιά.
    Αν θες να ανοιξεις την 2η πύλη θα πρέπει να κατασκευάσεις ακόμα 1 κυματιστό κλειδί.
    Αν θες να ανοιξεις την 3η πύλη θα πρέπει να κατασκευάσεις ακόμα 1 κυματιστό κλειδί και 1 τριγωνικό κλειδί.

Έστω οτι κατασκευάζεις ενα κυματιστό κλειδί.... θα μπορέσεις να ανοίξεις την 2η πύλη με δώρο το τσάτνι.
    Τοτε θα μεταφερθείς στο δωμάτιο 2 οπου θα βλέπεις αλλες πύλες

Στο νέο δωμάτιο που θα πας, θα έχει πάλι 2 πύλες. Η "εξαφανισμένη" πύλη έχει ανοιχθεί στο 1ο γύρο.

9. georgia469

αυτό μου δείχνει

έχω πάρει το αυτοκόλλητο και αυτά τα διακοσμητικά

10. -Snorkel-

Δεν καταλαβαινω τι σχέση έχει ποια διακοσμητικά έχεις πάρει με το οτι δεν εχεις κατανοήσει το δρώμενο.

Το ιβεντ αποτελείται απο 6 δωμάτια.
    Καθε δωμάτιο έχει 3 πύλες.
    Μόλις παραδώσεις τα απαιτούμενα σε μία απο τις τρεις πύλες, οι πύλες αυτές θα εξαφανιστούν και θα μπεις στο δεύτερο δωμάτιο με 3 διαφορετικές πύλες.
    Θα πρέπει να παραδώσεις πάλι τα απαιτούμενα σε μια απο τις τρεις πύλες και θα μπεις στο τρίτο δωμάτιο. Μόλις παραδώσεις και στα 6 δωμάτια απο μια πύλη, θα ξαναμπεις στο πρώτο δωμάτιο όπου θα δείς 2 πύλες, αφού την πρώτη πύλη την έχεις παραδώσει στην αρχη.
    Ομοίως και στα επόμενα δωμάτια, θα δεις 2 πύλες, αφου έχεις ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο.

*mava* likes this.
  11. georgia469

κ. Χαρά όντως δεν το έχω καταλάβει , συνέχεια διαβάζω τις Σ.Ε και δεν μπορώ να βγάλω άκρη
    θέλω μόνο να μου πείτε αν παραδίδω σε όλες τις πύλες που βλέπω τα κλειδιά θα πάρω όλα όσα
    δίνει ή μου έχει ξεφύγει κάτι?

*mava* and kikijimy like this.
  12. -Snorkel-

Οι Σ.Ε είναι αναλυτικές και κατανοητές. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά γιατι τα έχεις περιπλέξεις τόσο πολύ στο μυαλό σου. :(
    Σε παρακαλώ διάβασες τις ξανά προσεκτικά και όχι επιφανειακά.

Οπως σου έχουμε γράψει πολλάκις παραπάνω, θα ξαναγυρίσεις πάλι σε όλα τα δωμάτια μέχρι να ξεκλειδώσεις ΟΛΕΣ τις πυλες.

Αυτό σημαίνει οτι αν ανοίξεις όλες τις πύλες, θα πάρεις και όλα τα έπαθλα. Δεν χάνεις τίποτα.

13. georgia469

σας ευχαριστώ πολύ και εσάς και την κ. Κίρκι
    ελπίζω να τα καταφέρω
    κλείστε το θέμα

14. -Snorkel-

Και μια συμβουλή για να τα καταφέρεις : κατασκεύαζε μόνο κλειδιά που χρειάζεσαι. Εφόσον - όπως λες - έχεις ανοίξει τις πρώτες πύλες, δεν χρειάζεσαι άλλα τετράγωνα κλειδιά και δεν υπάρχει λόγος να τα κατασκευάζεις. ;)

Το θέμα κλείνει.

*mava* and georgia469 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.