πρόβλημα με ανοιξιάτικη γιορτη πυγολαμπίδας

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την HELENSAV, 21/4/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. HELENSAV

HELENSAV Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρα, με το που μπήκα στο παιχνίδι μου μετέτρεψε τα παγούρια (και δεν πρόλαβα να δω τι άλλο) σε χαρτοτάληρα, ενώ το παιχνίδι τελειώνει στις 24 του μήνα. πείτε μου τι συμβαίνει παρακαλώ.

2. tsap68

tsap68 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρα , το ίδιο και εγώ έχω στην αποθήκη μου 58 παγούρια αντί περίπου 458 που έχω μαζέψει από την αρχή του παιχνιδιού.

3. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Το πρόβλημα είναι γνωστό και έχει προωθηθεί στο τεχνικό τμήμα

4. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα ειδα οτι το θεμα εχει προωθηθει απλα σας ενημερωνω οτι και εγω εχασα 468 παγουρια εχω μονο τα σημερινα που μαζεψα 52 παγουρια ο λογος που σας ενημεροσα ειναι γιατι θα παω στη δουλεια το απογευμα θα γυρισω και δεν ηξερα αν πρεπει να σας ενημερωσω καλη σας ημερα.

5. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

363 παγουρια 5 ταρανδοι ξωτικα και 1 ταρανδος ταχυδρομος καναν φτερα red bul δεν τους εδωσα να πιουν να κανουμε και λιγο πλακα για να μην τρελαθουμε πρωι πρωι

Αρέσει στον/ην annagiannis.
  6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.