πρωτοχρονιατικο ποντικο-γλεντι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την βιβη.2003, 29/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα σας
    Εχω κάποια θέματα με το καινούριο δρώμενο.Αυτά είναι:

1)Τα μαγικα δέντρα δεν φάνηκαν να δίνουν κάτι και όταν βάζω το ποντικι επάνω δεν δείχνει το αναδυόμενο που δίνει!!Γιατί;;

2)Ο μύλος δέν έχει τα ποντικοπυροτεχνήματα που πρέπει να φτιάξουμε.Μήπως πρέπει να το δώ αλλού;

Επίσης επανηλημένες φορές μαζεύω πχ απο κεντρική φάρμα,φυτεύω,ποτίζω κλπ. Μετά πάω στο λιβάδι κάνω και εκεί τις δουλειές μου και ξαναπάω στην κεντρική φάρμα και δείχνει οτι δεν εχω κάνω μάζεμα ,πότισμα κλπ Γιατί;Μερικές φορές την πατάω και ενώ νομίζω οτι έχουν γίνει οι εργασίες το πρωί που μπήκα,βγαίνω απο την φάρμα γενικά και όταν ξαναμπαίνω μετα απο 1-2 ώρες πχ δειχνει σαν να μην έχω μπει καθόλου απο το πρωί!!

Αρέσει στον/ην 2014chr.
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

1. το πρόβλημα με τα αναδυόμενα απ τα μαγικά δέντρα είναι γνωστό και το έχουμε προωθήσει.
    2. Στο μύλο του νησιού μπορείς να φτιάξεις τα ποντικοπυροτεχνήματα.

Καλό είναι να πατάς μια ανανέωση σελίδας δηλαδή F5 πριν να πας σε κάποιον άλλον χώρο, γιατί με τη γρήγορη σπορά καμιά φορά δεν προλαβαίνει να αποθηκεύσει την εντολή το σύστημα. Η να ξαναγυρνάς στο φυτεμένο χωράφι να διορθώνεις τα κενά χωράφια.

3. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

αχ τι καλά!!!!!δεν ξέρετε τη χαρά μου δώσατε που τα ποντικοπυροτεχνήματα γίνονται στο νησί!!!!
    για τα δεντρα δεν ειχα δει οτι υπήρχε πρόβλημα!!!
    και για το τελευταίο σκέλος ευχαριστώ, θα το εφαρμωσω γιατί πάμπολες φορές την εχω πατήσει!!!!

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια και καλή χρονιά να έχεις! :)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.