προσφορα φιορινιων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την graganta, 14/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

κάποιος φίλος αγόρασε προσφορά φι. 80%. 300 φιορίνια με 1.99 .Εμένα δε μου τη βγάζει. Είναι προσφορά για λίγους;

Αρέσει στον/ην Gulit1.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

ναι, η προσφορά αυτή εμφανίζεται μόνο στους παίκτες που πληρούν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις και δεν εμφανίζεται σε όλους.

3. graganta

Ποιες είναι αυτές οι προυποθέσεις; Να είσαι μικρό επίπεδο ας πούμε; Θα μου φαινόταν πιο λογικό να λέγατε ότι εμφανίζεται τυχαία, παρά να τηρείς κάποιες προυποθέσεις που δεν ορίζονται.

4. -Snorkel-

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις.
    Αυτό που μπορώ να σου πω είναι οτι η προσφορά αυτή εμφανίστηκε σήμερα μόνο σε κάποιος παίκτες και η προσφορά λήγει σε 15 λεπτά περίπου.

5. graganta

οκ. Αν και θα ήθελα πολύ αυτή την προσφορά, χάρηκα που την πήρε ο φίλος μου. Πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη διαφάνεια στο παιχνίδι.Και να αναφερόταν στις επίσημες ανακοινώσεις για τις προσφορές ότι σε κάποιους θα υπάρχει και αυτή η προσφορά, που δεν αναφέρθηκε πουθενά. Ευχαριστώ για την απάντηση,το θέμα μπορεί να κλείσει.

Αρέσει στον/ην Nantia123.
  6. -Snorkel-

Θα το προωθήσουμε στο τμήμα marketing

Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην graganta.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.