προσθήκη φίλων και τσατ

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by ΣΤΕΜΜΑ, Apr 20, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ΣΤΕΜΜΑ

ΣΤΕΜΜΑ Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα σας

θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με το παιχνιδι
    μολις εχω ξεκινησει

δεν ξερω πως να κανω φιλους οποιος μπορει και θελει ας μου στειλει ενα αιτημα ας μου πει πως να το κανω εγω

επισης ηθελα να ρωτησω αν το παιχνιδι εχει τσατ ωστε να μπορουν ολοι οι φιλοι να επικοινωνουν μεταξυ τους

σας ευχαριστω πολυ !!!

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,μπορείς να κάνεις φίλους διαβάζοντας τις Σ.Ε.: https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/.10759/
    Στο παιχνίδι,υπάρχει η λειτουργία του τσατ,η οποία βρίσκεται πάνω δεξιά στο ξύλινο πλαίσιο,αλλά να σου αναφέρω πως γίνεται για την επικοινωνία των χρηστών σχετικά με το παιχνίδι και όχι για την επικοινωνία των φίλων μεταξύ τους.Υπάρχουν και εκεί κανόνες,όπως και στο φόρουμ,του οποίους πρέπει να διαβάσεις.

Τέλος,σε παρακαλώ οι τίτλοι των θεμάτων σου να είναι σχετικοί με το ερώτημα σου,ειδάλλως θα διαγράφονται.

3. ΣΤΕΜΜΑ

ΣΤΕΜΜΑ Αρχάριος στο φόρουμ

σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση και συγνωμη για την ασχετοσυνη μου δεν το ηξερα
    να σε καλα.

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Δε πειράζει,για αυτό ειμαστε εδώ για να σας βοηθάμε. Καλή αρχή στο παιχνίδι :)
    Καλό σου βράδυ :)

Thread Status:
Not open for further replies.