προειδοποιηση

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by psipsi1978, Feb 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

γεια σας.ειχα μια προειδοποιηση για ακατάλληλο περιεχόμενο την κυριακη και δεν γνωρίζω τι έκανα.(και τι σημαίνει η ημερομηνία λήξης?)θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου πείτε που να κοιτάξω,ώστε την επόμενη φορά να είμαι ποιο προσεκτική;;σας ευχαριστω εκ των προτερων

Last edited: Feb 4, 2015
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να δεις απο το προφίλ σου τον λόγο που πήρες την κάρτα καθώς και για ποιό ποστ. Αν θες, μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη για λεπτομέρειες και διευκρινήσεις. Η ημερομηνία λήξης είναι η ημερομηνία που η κάρτα θα πάψει να είναι σε ισχύ.

3. psipsi1978

καλήμερα,το είδα το προφίλ μου άλλα το έστειλα και στην υποστήριξη να μου πουν η δείξουν τι έκανα..(δεν λεει για ποιο ποστ και ψαχνω)δεν κατάλαβα συγνώμη είναι η πρώτη φορά που παίρνω ποινή,τι εννοείτε θα πάψει να είναι σε ισχύ??και μέχρι τότε δεν θα μπορώ να γράφω στο φόρουμ..ευχαριστώ και πάλι..

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Αν το ποστ έχει διαγραφεί απο συντονιστή, δεν μπορείς να το δεις.
    Κάθε παράβαση των κανόνων, επιφέρει πόντους ποινής. Αν συλλέξεις αρκετούς πόντους ποινής μετά από επαναλαμβανόμενη παράβαση κανόνων ή από μια μεμονωμένη σοβαρή παράβαση , θα αποκλειστείς από το Forum. Η κάρτα που έχεις είναι ενεργή μέχρι την ημερομηνία που λέει οτι λήγει. Αν μέσα σε αυτό το διάστημα παραβείς τους κανόνες και πάρεις κι άλλη κάρτα ποινής, τότε οι πόντοι θα προστεθούν και θα αποκλειστείς απο το φόρουμ.

Μπορείς να δεις εδώ τους πόντους ποινής και τις συνέπειες τους:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-forum.10877/#post-38071

5. psipsi1978

ευχαριστώ πολύ μου απάντησαν από την υποστήρηξη

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Thread Status:
Not open for further replies.