προβολη βιντεο στο σινεμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την CrazyGM, 13/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. CrazyGM

CrazyGM Ενεργός συντάκτης

καλησπερα σας. εδω και μερικες μερες προσπαθωντας να δω ενα βιντεακι στο σινεμα μου δειχνει οτι ειναι ετοιμο να δειξει βινεακι αλλα μετα εχω μια κενη οθονη. εχω κανει καθαρισμο flash cache αλλα δν εχω δει διαφορα. δν εχω δοκιμασει ακομα να μπω απο αλλον browser καθως δν μπορω να μπω απο αλλο browser λογω του λειτουργικου μου συστηματος. αλλωστε παλιοτερα δν ειχα θεμα και εβλεπα κανονικα απο τον mozilla που χρησιμοποιω. ευχαριστω και σας στελνω και ενα screenshot μηπως το χρειαστειτε;)[​IMG]

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν προβλήματα με την λειτουργία του σινεμά. Βεβαιώσου όμως οτι δεν έχεις add blocker.

3. CrazyGM

CrazyGM Ενεργός συντάκτης

οχι οχι το εχω σβησει κι αυτο ;) σε ευχαριστω πολυ thumbelina και καλο 15αυγουστο

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ, καλό 15αυγουστο.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.