προβλημμα με την ΛαΪκη

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by ΜΙΧΑΛΗΣ, Nov 1, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Ειδικός του φόρουμ

Καλημερα σας, εχω ενα προβλημα σχετικα με την Λαϊκη, μπως μπωρο να αλλαξω τους εμπορους τις Λαϊκης; συγνωμη που θα το αναφερω γιατι βλεπω μονο ξενους μεσα και οχι Ελληνες. επειδη θελω να αγορασω απο ενα φιλο/γειτονα καποιους σπορους απο ενα φυτο και φοβαμε να μην μου τους παρει αλλος. Και δεν ξερω πως να τον εμβανιση μεσα.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές λαϊκές. Δεν μπορείς να αλλάξεις λαϊκή ούτε να αγοράσεις φυτά απο τον φίλο σου/γείτονα σου αν δεν είστε στην ίδια λαϊκή.

3. ΜΙΧΑΛΗΣ

και πως θα το καταλαβω αυτο; τι πρεπει να κανω! για να μπορεσω να παρω σπορους. Οι γειτονες μου ετσι οπως εχουν τα πραγμματα θα ειναι σε αλλη Λαϊκη ο καθενας τους!

4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Θα αγοράζεις μόνο από τους παίκτες που βλέπεις στην λαϊκή σου, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις.

5. ΜΙΧΑΛΗΣ

μαλιστα; καλος! σε ευχαριστω πολυ, καλη συνεχεια
    Unicorn*

6. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλώ

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.