προβλημα event ποδοσφαιρο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -lucky4-, 10/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. -lucky4-

-lucky4- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρα σας.δεν ξερω τι γινεται αλλα εχω αστερονομισματα κανω κλικ για γορες στο ποδοαφαιρικο κατάστημα μου τρωει τα αστερονομισματα αλλα μου δειχνει ότι οι αγορες δεν εγιναν.καντε έναν ελεγχο ID:42380721

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα,

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δρώμενο. Εάν αγοράζεις εργαλειοθήκη ή το διακοσμητικό όμως, επειδή μπορείς να τα πάρεις όσες φορές θες, δεν σου βγάζει εξαντλήθηκε, όπως σε όλα τα υπόλοιπα.

3. -lucky4-

-lucky4- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ειχα αγορασει τα παντα εκτος από τα αστερακια κ το διακοσμητικο.ειχα 70 μαρκες σημερα κ μου εδειχνε ότι δεν εχω αγορασει κ την εργαλειοθηκη που την ειχα αγορασει χθες..παταω στα αστερακια των 50 αστερονομισματων δεν αγοραστηκαν ενώ χρεωθηκα!!!! παταω κ στην εργαλειοθηκη κ επισης δεν αγοραστηκε ενω χρεωθηκα.. παρακαλω πολύ θελω τα αστερονομισματα πισω...είναι ένα event παρα πολύ χρονοβορο κ αρκετα βαρετο...δεν θα χανουμε τοσο χρονο για να παιρνουμε πεντε πεντε αστερονομισματα κ θα μας τα τρωει τζαμπα το παιχνιδακι χωρις ανταμοιβή!

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Σου ξαναλέω ότι δεν έχεις χάσει τίποτα, αλλά οι εργαλειοθήκες σου πιστώθηκαν κανονικά όσες φορές πάτησες να την πάρεις. Έλεγξε στην αριστερή σου μπάρα στην κατηγορία των διακοσμητικών, στα καταναλωτικά αγαθά και θα τις βρεις όλες εκεί. Μπορείς να αγοράσεις πολλές φορές την εργαλειοθήκη.