προβλημα φιορινιων

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by nektaria13, Jan 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. nektaria13

nektaria13 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα προσπαθω να παρω τηλ για να μου πιστωθουν φιορινια κ λεει μη ενεργη υπηρεσια...γνωριζετε κατι???η ποτε θα ανακτηθει κ θα μπορουμε να καλεσουμε?? αν σας ειναι ευκολο απαντηστε μου...ευχαριστω

Last edited: Jan 9, 2015
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Μήπως το τηλέφωνο σου έχει φραγή προς αυτές τις κλήσεις;
    Από εμάς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

3. nektaria13

ξανακοιταξτε το γιατι εβαλα κ 2 φιλες μου να παρουν κ τους λεει το ιδιο!πριν 5 λεπτα πηραμε...

4. -Snorkel-

Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς μήνυμα λαμβάνεις;
    Επίσης σε παρακαλώ περιέγραψε μου τη διαδικασία που ακολουθείς.
    Μήπως προσπαθείς να καλέσεις από κινητό τηλέφωνο;

5. nektaria13

οταν καλουμε λεει μη ενεργη υπηρεσια.αυτο. καλεσαμε απο 2 σταθερα τα οποια δεν εχουν καποια φραγη...και απο κινητο ναι..καλω στο 9011400951....

6. -Snorkel-

Από κινητό δεν μπορείς να πάρεις. Μόνο απο σταθερό τηλέφωνο.
    Επίσης στην υποστήριξη ανέφερες οτι παίρνεις κανονικά τηλέφωνο αλλά δεν πιστώθηκαν τα Φιορίνια.
    Τι ακριβώς από τα δύο ισχύει;

7. nektaria13

ναι αυτο ηταν λαθος...εβαλα μια φιλη μου να παρει κι αυτη αντι να πληκτρολογησει το id το ελεγε προφορικα...μεχρι εκει οκ λειτουργουσε η γραμμη...αλλα οταν μου ειπε οτι εκανε αυτο στα προφορικα κ μετα της ειπα να ξαναπαρει και να πληκτρολογησει το ID δεν επιανε η γραμμη...απο εκει κ επειτα δεν μπορουμε να πιασουμε γραμμη...λεει αυτο το πραγμα απο χτες!περνουμε απο 2 σταθερα.αυτο ισχυει το οτι δεν μπορουμε να πιασουμε...και τι θα κανω εγω τωρα που χρειαζομαι φιορινια για τις αποστολες??

8. -Snorkel-

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις τηλεφωνικές κλήσεις. Ολα λειτουργούν κανονικά.
    Προφανώς δεν κάνετε κάτι σωστά. Εφόσον μπορέσατε να καλέσετε την πρώτη φορά, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης μπορείς να αγοράσεις φιορίνια με SMS , με πιστωτική κάρτα ή Paysafe.

9. nektaria13

οκ ευχαριστω θα ξαναπροσπαθησω...