προβλημα στο σπα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την iliobasilema, 19/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. iliobasilema

iliobasilema Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα μπορειτε να μου πειτε πως να ανεβω επιπεδο στο σπα οταν ολα τα προιοντα βρισκονται στην αποθηκη και δεν μπορω να τα δοσω?εχω 22 ποντς και 19 μασκες

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο αναλυτικότερα το πρόβλημά σου για να μπορέσω να σε βοηθήσω;

3. iliobasilema

στο
    σπα δεν ενφανιζονται τα προιοντα μου ετσι ωστε να μπορω να τα δοσω για να ανεβω επιπεδο ενω στην αποθηκη φαινονται οτι εχω .και οταν παραγω πανε στην αποθηκη οχι στο σπα

4. *Kirki*

Στο σπα θα δεις κόκκινα ποντς αν έχεις κατασκευάσει και όχι απλά ποντς.Τα απλά ποντς είναι ενδιάμεσο προϊόν για την κατασκευή του κόκκινου ποντς και δεν τα βλέπεις στο σπα. Μόνο στη αποθήκη σου. Και φυσικά τα απλά ποντς δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για επέκταση.

Όσον αφορά τη μάσκα, ποια μάσκα εννοείς; Για παράδειγμα η μάσκα τίκι δεν φαίνεται στο σπα.

5. iliobasilema

σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες με βοηθησες

6. *Kirki*

Παρακαλώ!
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι! :)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.