προβλημα στο θερισμα,

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την .sofaki., 14/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

ημουν στον λουλουδοτοπο ενεργοποιω αγροτικους βοηθους για μαζεμα ποντων απο διακοσμητικα και αντι αυτων θεριζονται τα φυτα του εβεντ που ειχα φυτεψει στο βασικο χωραφι. οπως και χθες πρωι. τα φυτα μου στο βασικο χωραφι ειχα υπολογισει να τα μαζεψω μετα την ενεργοποιηση τσατνι καροτου-μηλου για να εχω μεγαλυτερο αριθμο φυτων.με αυτο το προβλημα απο χθες εχω χασει αρκετο αριθμο φυτων και δεν ξερω αν θα μπορεσω να ολοκληρωσω το εβεντ .δεν εχει να κανει με την σύνδεσή μου,τελικα,οπως μου ειπατε χθες γιατι θα ειχα προβλημα γενικοτερα που δεν εχω.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι. Είτε υπάρχει πρόβλημα με την συνδεσή σου, είτε είναι αργός ο υπολογιστής σου. Αφου έχεις πρόβλημα, κατανάλωσε το τσάτνι μόλις μπεις στη φάρμα σου, πριν θερίσεις οτιδήποτε και κάνε και καθαρισμό σε cache και cookies.

3. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

το που μπερδευονται οι περιοχες τι σχεση μπορει να εχει με την σύνδεση, αυτο ισως να καθυστερει το θερισμα

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Αν η σύνδεση σου έχει πρόβλημα ή είναι αργή, καθυστερεί να στείλει δεδομένα στην βάση δεδομένων οτι άλλαξες έκταση και γίνεται μπέρδεμα. Με το παιχνίδι δενυπάρχει πρόβλημα. Κάνε καθαρισμό σε cache και cookies και δοκίμασε πάλι.
    Καλό θα ήταν να καταναλώνεις νωρίτερα το τσάτνι ωστέ να αποφεύγονται τέτοιου είδους προβλήματα.