προβλημα στη φασολια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την alexbas, 2/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

καλημερα σας...
    1η ερωτηση.. εχουμε καμια ενημερωση τι γινεται με το θεμα του οτι δεν ξεκλειδωνουν αυτοματα οι γραμμες οταν ειναι ετοιμες αλλα πρεπει να κανουμε ανανεωση καθε φορα?
    ενημερωτικα για τους συμπαικτες μας, που εχουν βοηθους, το προβλημα δεν υφισταται... οι γραμμες μαζευονται κανονικα με τους βοηθους οχι ομως για τους υπολοιπους που παμε χειροκινητα....και
    2η ερωτηση η μαλλον θεμα που πρεπει πιστευω να κοιταξετε ειναι οτι μερικες γραμμες ενω τις εχω τοποθετησει στις αγαπημενες για να μπορω να τις ταξινομησω δεν μπορω να τις βαλλω εκει που θελω και για να εξηγησω καλυτερα π.χ. Η ομαδα συννεφων μαγικης φασολιας ΒΟΥΝΟ εχει μεινει στη γραμμη νουμερο 31 κ θελω να την παω πιο πανω αλλα οταν παταω το αναλογο βελακι αντι ν ανεβει η γραμμη μια θεση δλδ στην 30 απλα με ανεβαζει μια ... σελιδα πανω κ βλεπω τις γραμμες 28-29-30 χωρις καμια μετακινηση.... εχω καθαρισει κουκις κ ιστορικο εχω κανει ανανεωση κ log out-in, εχω αλλαξει κ φυλλομετρητη ( χρησιμοποιω κυριως crome k mozilla) αλλα τιποτα... νομιζω αυτο συμβαινει κ σε ακομα 1 γραμμη αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποια... αν ειναι σημαντικο πειτε μου να το κοιταξω
    περιμενω απαντηση σας...

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Για το πρώτο ερώτημα σου, Μόλις γίνουν οι διορθώσεις , θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.
    Για το δεύτερο ερώτημα, σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη
    Την υποστήριξη θα την βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου .

3. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

οκ για το 1ο υπομονη λοιπον...
    και για το 2ο θα επικοινωνησω
    καλη σας συνεχεια...

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλή συνέχεια και σε σένα
    Το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.