προβλημα στη λαχαναγορα

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την orpa66, 6/1/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. orpa66

orpa66 Νέος ειδικός

καλημερα και χρονια πολλα.Σημερα ανοιξε η αποστολη "η υποθεση της εξαφανισμενης βιδρας".Ειμαι επιπεδο 115. Στο 6/7 το δευτερο φυτο ειναι η ασπερουλα το οποιο λεει οτι θα ανοιξει στο 121 επιπεδο ομως ειναι ηδη ανοικτο.Επισης στο 4/7 το γογγυλι που ειναι ανοικτο και εχω επαρκη ποσοτητα λεει επιπεδο 118.Στο 3/7 υπαρχει φυτο που δεν μου δειχνει την ονομασια του και λεει μονο επιπεδο 118.Ειναι ετσι?Θα ανοιξει τοτε?

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, κάποια βήματα ανοίγουν σε συγκεκριμένα επίπεδα, αυτά που αναφέρει στην αποστολή.

3. orpa66

orpa66 Νέος ειδικός

Δεν με καταλαβατε.Λεει οτι το φυτο θα ανοιξει σε επιπεδο 118 και 121 ομως ειναι ηδη ανοικτα εδω και καιρο και ας μπηκα μολις σημερα στο 115 επιπεδο.

4. .selia.

Τα φυτά είναι ήδη ανοικτά, τα βήματα της αποστολής όμως όχι. Τα βήματα θα ξεκλειδώσουν όταν φτάσεις στο επίπεδο που αναφέρει.

5. orpa66

orpa66 Νέος ειδικός

ευχαριστω μπορειτε να το κλεισετε το θεμα.

6. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.