προβλημα πληρωμης μεσω τηλεφωνου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την LENA1354, 30/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. LENA1354

LENA1354 Αρχάριος στο φόρουμ

καλεσα με το τηλεφωνο για αγορα φιορινιων και αφου με κρατησε για 8.54 λεπτα διαβαζοντας παρα πολλες φορες λαθος τον κωδικο μου στο τελος δεν μου πιστωθηκε κανενα φιορινι .παρακαλω πολυ να μου πιστωθουν αντιστοιχα φιορινια των 8.54 λεπτων και να φροντισετε να μην γινονται αυτα τα λαθη γιατι το κοστος της κλησηςειναι πολυ μεγαλο και δεν ειχα καμμια προθεση να το αναλαβω

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

καταρχήν να σε ενημερώσω οτι δεν πρέπει να διαβάζεις το ειδικό ID αλλά να το πληκτρολογείς.
    Επίσης δεν θα πρέπει να γράψεις το κωδικό σου αλλά το ειδικό ID που βρίσκεται σην καρτέλα πληρωμών.

Αν δεν ακολούθησες την σωστή διαδικασία, δεν θα έχουν πιστωθεί τα φιορίνια αλλά είναι πολύ πιθανόν να μην εχεις χρεωθεί.

Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη αφού εμείς εδώ δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε προβλήματα πληρωμών.

Το θέμα εχει προωθηθεί στην υποστήριξη και κλείνει.

Καλές γιορτές.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.