προβλημα πληρομων

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την hra15, 3/10/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. hra15

hra15 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα εχω το id53298370 είμαι χρονι8α παικτης στο φαρμεραμα εχω πρόβλημα στο να στηλω χρηματα και να αγορασω, το παι σαιφ μου βγαζη λαθος συνεχεια και δεν μποροι να κανω καταθεση στης καρτες δεν εχη την τραπεζα και δεν εχω επιλογή τι κανω παρακαλω πεστε μου στο παι σαι το κωδικο που μου ζηταη είναι το id παρακαλω βωηθηστεμε

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Τι σημαία βλέπεις στην καρτέλα πληρωμών?
    Βλέπεις την Ελληνική σημαία;

upload_2019-10-3_20-5-28.png

Επίσης ποια ήταν η τελευταία μέθοδος πληρωμής που χρησιμοποίησες;
    Έλεγξες τα emails σου μήπως έχεις κάποια εκκρεμότητα στις πληρωμές σου;

3. hra15

καλημερα κοιταξα και τα μαιλ, καιρο τωρα δεν μπορο να κανω καταθεση στο παισαιφ και ειχα βαλη καρτα προπληρωμενη την πειραιως τραπεζα τωρα δεν μπορο να κανω καταθεση αν και εχω βαλη ευρο αγορασα και παι σαι και δεν μπορο να κανω καταθεση αφου συμπληρωνο την φορμα εγραφης μου λεηοτι ειναι λαθος το ονομα και ο κωδικος χρηστη μηπος πρεπη να γραψω το α.ντι του παιχνιδιου η τελικα μπορη καποιος να με βωηθηση
    ευχαριστο

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Για να σε βοηθήσουμε θα πρέπει να απαντήσεις στην ερώτηση την οποία σου κάναμε. Τι σημαία βλέπεις στη καρτέλα πληρωμών;

5. hra15

καλημερα ναι βλεπω την ελλινικη σημαια,να εξηγησω που υπαρχη προβλημα ειχα μια πιστωτικη καρτα που περναγα τα χρηματα τωρα δεν γυνεται αυτο εχω λογαριασμο στην πειραιως αλλα δεν το κανετε αποδεκτο,προαπαθησα να κανω καταθεση που τοσα χρονια εκανα με παισαιι τωρα και αυτο εχη αλλαξη αφου κανω την εγραφη κανονικα σε ολα τα παιδια μου βγαζη σφαλμα να χρωσταω δε χρωσταω τι μπορο να κανω η τη πιστωτικη μπορο να βρω να γυνεται απο0δεκτη ευχαριστο

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Θα πας στη τράπεζα, στην πόλη, και θα πατήσεις Κατάσταση και Ακύρωση και θα διαγράψεις τα αποθηκευμένα στοιχεία όλων των καρτών που έχεις και μετά θα κάνεις ανανέωση.
    Θα ξαναμπείς στην τράπεζα και θα περάσεις τα καινούρια στοιχεία της κάρτας που χρησιμοποιείς τώρα.

upload_2019-10-4_13-49-41.png

7. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Μπορείς να μας πεις τι browser χρησιμοποιείς;