προβλημα με shockwave flash

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την alexbas, 12/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

καλημερα διαβασα την ε.α. για τα logs κ το θεμα που ανοιξε λιγο πριν συμπαικτρια με ιδιο θεμα κ εχω να σας πω πως σημερα ηταν πρακτικα αδυνατο να μαζεψω (χειροκινητα) γιατι καθε περιπου 10 κλικ του ποντικιου το παιχνιδι παγωνε για 5-10 η κ πιο πολλα δευτερολεπτα κ μου εβγαζε ειδοποιηση οτι το εν λογω προσθετο δεν αποκρινεται. να σημειωσω πως εχω την 20,00,228 εκδοση που απο οτι διαβασα ειναι η τελευταια που υπαρχει... επισης εχω καθαρισει ιστορικο κ cookies... υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω η ειναι θεμα του παιχνιδιου???
    ευχαριστω...

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Την ώρα που μάζευες και είχες πρόβλημα, μήπως είχες ενεργές εκτροφές ?

3. alexbas

οχι δεν ειχα
    ειδα την ε.α. πριν λιγο οποτε .... υπομονη αν καταλαβα καλα..
    αν ειναι ετσι ευχαριστω κλειστε το θεμα κ καλη σας συνεχεια...

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

alexbas

Μπορείς να κάνεις μια ανανέωση και να δοκιμάσεις ξανά αν τώρα τρέχει καλύτερα το παιχνίδι και να μας ενημερώσεις;
    Ευχαριστώ.

5. alexbas

καλησπερα εχω δοκιμασει τα παντα.... δεν γινεται τπτ (που ελεγε κ η διαφημιση παλιοτερα)
    αν κανατε κατι το τελευταιο μισαωρο δυστυχως δεν εχω τροπο να το τσεκαρω (δεν εχω κατι για μαζεμα)
    αν θελετε αφηστε το ανοιχτο κ θα σας ενημερωσω σε μερικες ωρες (μαλλον κατα τις 8 )

6. alexbas

γραφω νεα αναρτηση κ οχι με επεξεργασια της προηγουμενης για να το δειτε...
    δυστυχως οπως ηδη ξερετε (ειδα το αντιστοιχο θεμα που υπαρχει) το επιβεβαιωνω κ εγω το προβλημα παραμενει....
    αν θελετε κλειστε το θεμα μου κ θα παρακολουθω τις ε.α.
    καλη σας συνεχεια...

7. .*Hazel*.

Το πρόβλημα έχει προωθηθεί
    Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό αν προκύψει κάτι και θέλεις να μας ενημερώσεις

8. alexbas

οκ κανενα προβλημα.. αν μπορω να βοηθησω θα σας ενημερωσω...
    καλη σας συνεχεια...

9. alexbas

καλησπερα... μετα απο ενα σ/κ που χειροκινητα δεν γινοταν τπτ αλλα κ με βοηθους ηταν δραμα απο οτι ειδα καταργηθηκαν παλι τα logs κ το παιχνιδι επανηλθε στα γνωστα....
    θα παραμεινει ετσι η θα εχουμε παλι αλλαγες? να φτιαξω τη φαρμα μου ξανα η να την αφησω μονο με χωραφια? ετσι ειναι λιγο πιο καλη η κατασταση (αν δεν υπαρχουν πολλα διαφορετικα πραγματα-σταβλοι-δεντρα κλπ)...

10. .*Hazel*.

Καλησπέρα
    Το πρόβλημα έχει προωθηθεί και οι τεχνικοί προσπαθούν να το λύσουν.
    Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για οποιαδήποτε εξέλιξη

11. alexbas

οκ καλη συνεχεια

12. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια και σε σένα.
    Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.