προβλημα με client

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την βιβη.2003, 17/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

καλησπέρα σας
    πάλι πρόβλημα έχω με το client!
    ενώ έμπαινα στις εκτάσεις κ έκανα τις δουλειές μου χρειάστηκα κοπριά παω λοιπον στην λαικη κ δεν μου άνοιγε να πάρω!εδειχνε την μαργαρίτα να φορτωνει!δεν φορτωσε ποτε κ ξαφνικα άρχισε να ανοιγοκλείνει η οθόνη μία μαύρη μία άσπρη κ μετα εκλεισε τελείως κ έκανε απο μόνο του επανεκκίνηση!πηγα στο μύλο να φτιάξω τροφή....τιποτα κ εκεί!
    και τωρα δεν με βαζει στις αλλες εκτασεις!μονο στην κεντρικη τις φαρμας
    κ ερωτώ:πως θα μπορέσουμε να παίζουμε αν τις μισές δουλειές δεν μπορούμε να τις κάνουμε?

Τελευταία επεξεργασία: 17/12/20
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Όπως έχουμε πει αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες οι προγραμματιστές εργάζονται να λυθούν όλα τα π[προβλήματα. Οπότε θα σε παρακαλέσω να κάνεις υπομονή.
    Αν δεν μπορείς να παίξεις στο clint, μπορείς να παίξεις στο Flash ακόμα.

3. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

ενταξει
    επισημαινω ομως και εγω πραγματακια που βλεπω για να διορθωθουν!
    δεν κρυβω οτι με αχγωνει μηπως κ δεν καταφερω να συνεχισω να παιζω

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Τα προβλήματα καλά κάνετε και τα επισημαίνετε αλλά πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή μέχρι να διορθωθούν.
    Οπως σου είπε και η κ Snorkel μπορείς να παίζεις ακόμα με flash.

Καλή συνέχεια.
    Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην βιβη.2003.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.