προβλημα με το event

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by VAFROULA42, Aug 4, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. VAFROULA42

VAFROULA42 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα. εχω προβλημα με τα φυτα του event. ενω εχω φυτα δεν μπου ξεκλειδωνονται τα επιπεδα του παιχνιδιου. μπορειτε να με βοηθησετε¨

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μήπως έχει ολοκληρώσει το επίπεδο για κάποιο ζωάκι; Γιατί σύμφωνα με τις συχνές ερωτήσεις

Μόλις ενα ζωάκι ανέβει επίπεδο, τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να δίνεις λιχουδιές σε αυτό. Το ζωάκι θα κλειδωθεί και θα μπορείς να παίξεις με τα 3 υπόλοιπα ζωάκια. Μόλις κάποιο απο τα άλλα τρία ζωάκια περάσει επίπεδο, θα ξεκλειδωθεί το ζωάκι που ήταν ανενεργό και θα κλειδωθεί το ζωάκι που μόλις πέρασε επίπεδο.

3. VAFROULA42

VAFROULA42 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα το ρποβλημα ειναι οτι ενω τα ζωακια φαινονται ξεκλιδωτα δεν φωτιζεται το κατω μερος που ειναι τα φυτα για να μπορεσω να τα παραδωσω. εχω και απο τα τεσσερα φυτα του event και δεν με αφηνει να παραδωσω κανενα σε κανενα ζωακι.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Η ποσότητα που γράφουν τα γκρι κουτάκια είναι αυτά που σου ζητάει και όχι αυτά που έχεις. Αφησε το ποντίκι σου πάνω στο κουτάκι να δεις πόσα φυτά έχεις και αν σου φτάνουν για να τα παραδώσεις.