προβλημα με το 1ο βημα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GIONA88, 7/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GIONA88

GIONA88 Ανερχόμενος συντάκτης

Το ρολοι ειναι εξαφανισμενο. Μου εχουν πιστωθει τα μισα επαθλα, ενω το 24ωρο ληγει αυριο κι εγω δεν ξερω αν οι πε των φυτων που μαζευω μετρουν η οχι και βασει υπολογισμου πρεπει τωρα να εχω τελειωσει το πρωτο βημα. Τα βιοτεχνικα τρεχουν και θελω να μαθω τι θα γινει τελικα με το πρωτο βημα γιατι θα ειναι αδικια να μην παρουμε ολοκληρο το επαθλο οσοι το εχουμε τελειωσει.

2. katerinabouni

katerinabouni Αρχάριος στο φόρουμ

το ιδιο συμβαινει και σε εμενα δειχνει οτι τελειωσα το πρωτο βημα αλλα δν μου εχουν πιστωθει ολα τα δωρα απο 5 δενδριλια μου δινει μονο τα 4 κουπονια δν μου δινει καθολου και ενω επρεπε να εχω δυο μαγαζια μεταφιεσμενων ενα απο παλιο event και ενα καινουργιο μου δειχνει οτι εχω ενα

3. νταφυντακ

νταφυντακ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα και απο μεένα δεν ξερω αν γράφω σωστά. Εχω και γω το ιδιο προβλημα δεν μου πιστωθηκαν ολα τα έπαθλα το 24ωρο δεν έχει παρέλθει και τα βιοτεχνικά επίσης τρέχουν.Ευχαριστώ πολύ.

4. Όμορφος

Όμορφος Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα,μαζεψα τα βιοτεχνικα, εδειξε οτι πηρα το πρωτο βημα, χαθηκε το ρολοι,μου εδωσε ενα φλιπερκι,ενα δενδυλλιο,και τρεις παρτυ γυρους.Μου λειπουν τα υπολοιπα για να συνεχισω,ειμαι στο τριτο βημα, εκανα και ανανεωση.

5. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Υπάρχει ήδη ανοικτό θέμα με το πρόβλημα που εμφανίστηκε στο πρώτο βήμα του δρώμενο το οποίο και παρακολουθούμε. Κατανοουμε την δυσαρέσκεια σας και την προωθούμε. Όποια ενημέρωση έχουμε θα την δείτε είτε με επίσημη ανακοίνωση είτε στο θέμα εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/προβλημα-στο-1ο-βημα.11577/

Το θέμα αυτό κλείνει για να γίνει καλύτερη η διαχείριση του προβληματος.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.