προβλημα με το σινεμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την dimitroula1982, 2/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dimitroula1982

dimitroula1982 Αρχάριος στο φόρουμ

καλημερα !δεν ξερω εαν γραφω στο σωστο θεμα εχω προβλημα με το σινεμα μου εννω παρακολουθω τα βιντεακια δεν μου πιστωνονται οι ποντοι.

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμένη; Παρακολουθείς ολοκληρο το βιντεακι; πατας μετα το Χ; Ποιο βιντεακι παρακολουθείς. Είσαι σιγουρη ότι δεν πιστώνονται; Κάνε σε παρακαλώ ,μια ανανέωση και κοιταξε ξανα.

3. dimitroula1982

το βλεπω μεχρι το τελος παταω το χ κ βγαινω εκανα κ ανανεωση πολλες φορες κ οι ποντοι παραμενουν ιδιοι εξαλλου εχω δει κ αλλες φορες βιντεο κ ξερω την διαδικασια αλλα αυτη την φορα τιποτα εχω δει 3 φορες το ιδιο βιντεο κ ενα αλλο κ ποντοι πουθενα

4. dimitroula1982

καλημερα! σημερα που μπηκα στην φαρμα μου πιστωθικανε ολοι οι ποντοι σινεμα μαζεμενοι ευχαριστω πολυ ! το θεμα μπορει να κλεισει!

5. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το πρόβλημα λύθηκε και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.