προβλημα με το μυλο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την alexbas, 28/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

καλημερα.. απο χτες το ειδα αλλα δεν εδωσα σημασια. αλλα κ τωρα μολις μπηκα βλεπω, ενω ειχα δωσει κ στις 2 θεσεις να φτιαχνει απο 8 σ.τ., παλι ειναι σταματημενος κ ειναι κ οι 2 θεσεις αδειες. τι γινεται??? περιμενω να με ενημερωσετε πριν τον ξαναβαλω...
    ευχαριστω σας...

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

3. alexbas

οκ ID: 33511153

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Δυστυχώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις σούπερ τροφές αν τοποθετηθούν και στις δύο θέσεις.
    Σύμφωνα με τα Logs σου άρχισες παραγωγή 8 σούπερ τροφών στις 2015-03-28 01:17:51
    Η παραγωγή ολοκληρώθηκε στις 2015-03-28 10:52:40
    (λανθασμένη διάρκεια παραγωγής)
    και πιστώθηκαν στο λογαριασμό σου 8 σούπερ τροφές

και ακυρώθηκε η 2η θέση. Τα προϊόντα σου όμως έχουν επιστρέψει.

Εχουμε προωθήσει το πρόβλημα και ελπίζουμε να διορθωθεί το συντομότερο δυνατον.

5. alexbas

δλδ βγηκα κερδισμενος οπως μου τα λετε, δεν εχω αντιρρηση... αλλα τι νακανω? να βαλλω κ στις 2 θεσεις η μονο στη μια?
    υ.γ. αν οπως μου λετε , κ το πιστευω, τα προιοντα μου επεστρεψαν μενει μια μικρη λεπτομερεια αυτη με το νερο... αν εχω γεματη τη δεξαμενη μου (που συνηθως την γεμιζω αμεσως κ την εχω γεματη) το νερο απο τις σ.τ. πως μου επιστρεφεται? δεν με απασχολει ιδιαιτερα γιατι μιλαμε για ενα κοστος των 280χτ που δεν ειναι σημαντικο αλλα ετσι για να μην μου μεινει η απορια...
    με την απαντηση σας κλειστε κ το θεμα κ θα περιμενω την ε.α.
    ευχαριστω σας κ καλη σας συνεχεια...

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Ναι, βγήκες κερδισμένος. Οι 8 σούπερ τροφές χρειάστηκαν λιγότερες ώρες.
    Μπορείς να βάλεις ξανά και στις 2 θέσεις αλλά να ξέρεις οτι ίσως ακυρωθεί και πάλι η 2η θέση εάν η ολοκλήρωση των τροφών της 1ης θέσης γίνει νωρίτερα από την κανονική ώρα. Δεν γνωρίζω αν θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση όταν λυθεί το πρόβλημα αλλά οι τεχνικοί μας ήδη προσπαθούν αν το διορθώσουν.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.