προβλημα με το ετησιο πανυγηρη

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την ΛΕΩΝΙΔΑΣ50, 21/7/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΛΕΩΝΙΔΑΣ50

ΛΕΩΝΙΔΑΣ50 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

λοιπον να τελιωνουν τα ψεματα εχω προβλημα με το ετησιο πανυγηρη τον ρενζο'ς και σου εξηγω οτι κολησε το παιχνιδι οτι πατας το φυγαμε και μ τρωει τα εισητηρια, το εχεις καταλαβει καλα αλλα κανεις τον χαζο με τοσα προβληματα που εχει αυτα το παιχνιδι και τα παραπονα τον χρηστων το πεζετε τρελιτσα. τωρα οσο για τα 11 χρονια που παιζεις εγω ειμαι παραπανω σε αυτο το παιχνιδι αλλα μαλλον εχω μινει τελευταιος εδω να παιζω γιατι ολοι οι παλιοι εχουν φυγει με τον τροπο που μιλατε και στο φορουμ και στην υποστηριξει εχουμε να κανουμε με κακομαθημενα παιδακια

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δηλαδή εσύ έπαιξες ας πούμε 20 χρόνια; Μήπως είσαι και ο σχεδιαστής; Γιατί το παιχνίδι παίζει 11 χρόνια. Αλήθεια θα μας πεις πως έπαιζες εσύ νωρίτερα; Για πες μας το μυστικό να παίξουμε και εμείς κανένα παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει το 2032?

Τα κακομαθημένα παιδάκια είναι αυτά που νομίζουν οτι όλοι οι υπόλοιποι είναι υπηρέτες τους και είναι υποχρεωμένοι να καταλάβουν τις ασυναρτησίες τους. Δεν είναι αυτοί που αφιερώνουν προσωπικό χρόνο για να εξυπηρετήσουν και να καταλάβουν τύπους σαν εσένα που έχουν την απαίτηση να καταλάβουμε μέσα από κείμενα χωρίς κανέναν νόημα. Αν δεν θέλεις λοιπόν να ανήκεις σε αυτά τα κακομαθημένα παιδάκια, αλλαξε συμπεριφορά.

Αυτό είπα και αμέσως επιτίθεσαι. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη λοιπόν για τεχνικό έλεγχο και τυχόν αποζημίωση.

Αλλά ακόμα έχω την απορία. Τι σχέση έχει το ετήσιο πανηγύρι με τους γύρους από το ροδάνι. Μήπως μπορείς να μας διαφωτίσεις και εμάς που παίζουμε μόνο 11 χρόνια και δεν το γνωρίζουμε;

Τελευταία επεξεργασία: 21/7/21
    Αρέσει στον/ην jimixatz.
  3. ΛΕΩΝΙΔΑΣ50

ΛΕΩΝΙΔΑΣ50 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

μπραβο σου εγω εκανα ενα λαθος και σου ειπα ροδανι αλλα σου εξηγησα στην συνεχεια πως εχουν τα πραγματα ,εσυ που το παιζεις αδμιν εδω μεσα επρεπε να μην εισαι τοσο αιριστικος και να απαντας με τετοιο τροπο για μια εταιρια γεματη bugs, κοψε την πλακα για τα χρονια που παιζω και κοιτα το id μου να δεις ποσα χρονια παιζω. εδω δεν εισαι για να χλεβαζεις και να κανεις τον νταη μπορουμε και εμεις να μιλησουμε στην ιδια γλωσσα

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αιριστικός δεν είμαι γιατί δεν γνωρίζω καν τι είναι αυτό και νομίζω δεν υπάρχει τέτοια λέξη στο λεξικό.
    Το ποιος κάνει τον νταή είναι πασιφανές.

Αν νομίζεις οτι τέτοιες συμπεριφορές είναι αποδεχτές σε αυτό το Forum και θα φιλοξενούμε κάθε νταή, αγενή και προσβλητικό τύπο , τότε κάνεις λάθος.

Καληνύχτα.

Αρέσει στον/ην jimixatz.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.