προβλημα με το δωρο!!

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την bilbo, 18/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

εχω ενα προβλημα εγω δεν πηρα τα 150 φιορινια γιατι??

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

3. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

53088817 οριστε κ μπορω να κανω αλλη μια ασχετη ερωτηση??αν ναι διαβαστε τη παρακατω αν οχι μην διαβαζετε ευχαριστω (εγω ειχα κι αλλο φαρμεραμα 78 λεβελ αλλα εκανα κατι κακο κ μου το κλειδωσατε κ το μετανιωσα κ εδω κ 3 χρονια περιμενω να μου το ανοιξετε σας παρακαλς μπορειτε το ονομα στο παλιο ειναι baggelis619

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το δώρο πιστώθηκε σε ενεργούς παίκτες του farmerama κατα την ημέρα 03/07.
    Το δώρο δεν πιστώνεται σε νέους λογαριασμούς.
    Είναι άσκοπο να κάνεις νέους λογαριασμούς για να πάρεις 150 Φιορίνια γιατι δεν το δικαιούσαι.

Επιπλέον θα αγνοήσω την επόμενη ερώτηση καθώς έχεις λάβει απάντηση άπειρες φορές.
    Θα σε συμβουλέψω όμως και θα σε προειδοποιήσω οτι εαν εξακολουθείς να ενοχλείς το Forum, την υποστήριξη ή το Chat για αυτό το θέμα, έχουμε δικαίωμα για περαιτέρω ενέργειες.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.