προβλημα με το δρωμενο

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by alexbas, Dec 15, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

ειχα 10-11 ζεστα κακαο κ μολις μπηκα στο λογ/μο μου μου εδειξε το πινακακι οτι μετετραπηκαν σε πε κ χτ....θελω μια ενημερωση για το πως κ ποτε θα αποκατασταθει το προβλημα...

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Τι τα ήθελες τα ζεστα κακαο αναδυόμενα από την 3η αποστολή? Θες να την ξανα παίξεις;

upload_2025-12-15_11-57-49.png

3. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

οκ ας πουμε οτι ειναι ετσι οποτε καλο θα ηταν για να μην μπερδευονται οι παικτες να δινονται διαφορετικα ονοματα για διαφορετικα πραγματα γιατι εγω πιστεψα οτι ηταν οι τροφες για το αλλο δρωμενο....
    ασχετο με αυτο το θεμα σχετικο με το διακοσμητικο... μαλλον βρηκα το θαυμαστικο του τριγυρναει σε διαφορα μερη στη φαρμα... απλα ως ενημερωση προς διορθωση... θα βγει ε.α. οταν διορθωθει?

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Πιστεύεις πως μπορεί και να μην είναι έτσι;

Οι "τροφές" του δρώμενου είναι μπλε, τα αναδυόμενα των αποστολών ήταν κόκκινα, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα χρώματα;

Είπαμε οτι θα διορθωθεί την Πέμπτη. Αυτή είναι επίσημη απάντηση.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.