προβλημα με τους Ελεβαντες

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την ΜΙΧΑΛΗΣ, 20/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Ειδικός του φόρουμ

καλημερα σας πηγα να κανω μια ανταλαγη στο παρε δωσε αναγκαστηκα να παω στην πολη και εφτιαξα ενα φυστικοβουτιραδικο πρως ανταλαγη ενος δεντρου σταφυλεας με αποτελεσμα μεσα στα χαρακτιριστηκα ειχε το πρωτο πριν αλαξη γραφικα το φυστικοβουτιραδικο σε απλο. Και οχι το καινουριο που εγινε τωρα με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω την ανταλαγη και ξοδεψα αρκετα εργαλεια για να το κανω και να μπορεσω να το ανταλαξω πρως το δεντρο

Τελευταία επεξεργασία: 20/10/17
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Ναι υπάρχουν 2 είδη φυστικοβουτυράδικου.
    Η προσφορά που βλέπεις είναι με το παλίο φυστικοβουτάριδικο η οποία και δεν είναι εκτελέσιμη.
    Αυτό σημαίνει οτι κανείς δεν μπορεί να την αποδεχθεί.

Θα διορθωθεί την επόμενη φορά του πάρε δώσε.

3. ΜΙΧΑΛΗΣ

συγνωμη αλλα αυτο επρεπε να το μεριμνησετε πρωτου κανετε καπια ενεργεια σωστα τωρα εγω που εχασα τα εργαλεια τι θα γινει και τα εχω διπλα και δεν μπορω να το ανταλαξω και το χρειαζομουνα το δεντρο στην ανταλαγη μεχρι την αλλη φωρα; ???/ τι να πω .......

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Λυπούμαστε πολύ αλλά το πρόβλημα προέκυψε όταν βγήκε online το δρώμενο και δεν μπορεί να διορθωθεί όσο "τρέχει" το Πάρε δώσε. Μπορείς να βάλεις εσύ μια προσφορά και να περιμένεις να την αποδεχτεί κάποιος συμπαίκτης σου ώστε να πάρεις το δέντρο που θες.

5. ΜΙΧΑΛΗΣ

αυτο εχω κανη *thumbelina* ευχαριστω καλη συνεχεια και ο Θεος βοηθος

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.