προβλημα με τον μυστηριωδη σταυλο μπαχαραμα-και με το εμαιλ

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την anthiaggelaki, 24/5/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. anthiaggelaki

anthiaggelaki Μαθητευόμενος στο φόρουμ

μου ηρθε απλη μπουτικ μπικινι-εστειλα μυνημα στην υποστηριξη ,οπως εχετε αναφερει σε αλλο ποστ...αλλα εχω προβλημα με το εμαιλ που εχω στο γκειμ...αδυνατο να βρω τον κωδικο εισοδου στο εμαιλ..τοχα κανει πριν χρονια και ο κωδικος ηταν αποθηκευμενος σε λαπτοπ που χαλασε πριν μηνες και δεν επισκευαζετε...επισης τι ενεργειες μπορω να κανω να αλλαξω το εμαιλ στο γκειμ,καθως ειναι ανεφικτο να μπω στο παλιο..

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Για να αλλάξεις το email σου θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στο παλιό σου email. Επικοινώνησε με την υποστήριξη για να σε βοηθήσουν.

3. anthiaggelaki

εστειλα μυνημα σημερα στην υποστηριξη με την μη προσβαση στο μειλ μου,τους εγραψα και το νεο μειλ ...ελπιζω να μπορει να γινει η αντικατασταση...γιατι δεν μπορω να κανω την διαδικασια ,μη εχοντας προσβαση στο παλιο μειλ...μια ερωτηση ακομα ..δεν μπορουν να απαντησουν με μυνημα απευθειας στο ταχυρδομειο τις φαρμας μου;;

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Θα λάβεις απάντηση στο email που δήλωσες όταν συπλήρωσες το έντυπο επικοινωνίας. Δεν δίνονται απαντήσεις με μήνυμα στη φάρμα.

5. anthiaggelaki

δεν ειχα αλλαξη στην φορμα το μειλ[υπηρχε σημπληρωμενο το παλιο]εστειλα τωρα αλλαζοντας το μειλ με το νεο ελπιζω να δωθει λυση...αργησα να καταλαβω την απαντηση σου thumbelina [Θα λάβεις απάντηση στο email που δήλωσες όταν συπλήρωσες το έντυπο επικοινωνίας.]καλλιο αργα παρα ποτε....χιλια ευχαριστω...μπορειτε να κλεισετε το θεμα..

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια να έχεις .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.